0

+karının nerde oldugunu söyle bak bir daha sormayacagım
-bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum
(tokat sesi gelir)
-arkadaşında olabilir.

0

ben behzat c yi pek severek izlemezdim zaten izleme sayimda cok azdir

0

herkesin güzel yad ettiği behzat ç.'yi ben sevmezdim. kumanda ile kanallar arasında dolaşırken behzat ç.'ye denk geldiğimde hemen değiştirmişimdir çoğu zaman. aklımda kalan şey ise olumlu olan diğerlerinin aksine küfürbaz bir polistir. polisin itibarını izleyici karşısında düşürür. bence olumlu bir yanı yoktur. devlet bu tarz dizilere izin vermemelidir.

0

behzat ç ankarada yaklaşık beş altı yıl önce çekilen polisiye bir filmdir. oldukça keyifli ve sürükleyici bir diziydi ama ne yazıkki finalini verdiler ve film bitti. aklımda kaldığı kadarıyla bir adamın hikayesini ve başından geçenleri anlatıyor.

0

behzat ç çok güzel bir polisiye diziydi behzat amirin sert tavrı tsm bir polis ruhu unutulmaz..

0

ya behzat ç güzel ve eğlenceli bir polisiye diziydi, dizi çekim yeri ankara olmasıyla bildiğimiz gibi ankara insanı ve şivesi komik dizidede sürükleyici konular işlendi en komik oyuncu harun du,ve filmin bu kadar heyecanlı ve sürükleyici olmasının en büyük sebebide ercüment çözer karakteriydi bir yandan dizinin ana konusu behzat ç nin kızı şulenin ölümünün intiarmı yoksa normal bir standart ölümmü olduğunu öğrenmekti...

0

behzat ç. yi 11. bölüme kadar izlemiştim. normal bir polisiye diziydi bana göre. bırakmamın sebebi bir bölümün yaklaşık 1 saat ile 1.5 saat arasında olması. dayanılmıyor.

0

behzat müthiş bir endamla olayları çözmesi beni her zaman hayrete içinde bırakmıştır

0

ercüment çözer : saygısızlığı affetmem .

0

behzat ç dizisinin 70 küsür bölümünün sadece 3 bölümünü izlemiştim galiba.gerçekten çok sürükleyici bir sonraki bölümü merak ettiğiniz bir dizi. bittiğine çok üzüldüm bir dizi. diziden aklımda kalan ise behzat başkomiserin sürekli içmek için bir yerlere gitti ve çoğu kişinin aklına gelmeyen ince ayrıntıları bularak bir sürü cinayeti çözmüştü. beni etkileyen bir sahnesi de siz dizide oynayan 4-5 karakterinin bir gece aynı evde kalması ve sabaha kadar sohbet etmeleri çok hoşuma gitmişti de aklımda kaldı. galiba dizinin en sevdiğim sahnesi oydu. behzat ç komiserin soyadını sürekli merak etmişimdir. ve eşine neden bu kadar bağlı olduğunu merak ediyorum.

0

erdal beşikçioğlu yani behzat ç.' nin doğal oluşu, sempatikliği diziyi izlememe tek nedendi diyebilirim.

0

muhteşem oyuncu erdal beşikçioğlu'nun performansı. iyi ekip. harun sinanoğlu'nun cinayet çözememesine karşılık ekibin en önemli parçası olması. sadece tek mekanda geçen türk televizyon tarihine damga vuran 76.bölüm. akbabanın acı hayat hikayesi. " cinayet var aga " repliği. hayaletin ilgın' a mektubu. ve daha nicesi. bir ankara polisiyesi.

0

samimiyet ve doğallıktı.biraz ankara kültürü öğrenmiş olduk.behzat c nin kızıyla ilgili gel gitleri en cok aklımda kalandı.

0

sanane la , ankara , dünyanın ekseni 12 cm kaydı behzat ama sen bana bı santim yaklasmadn yada öyle bir şey

0

cigerimi söktü be bazı bölümleri aglaya aglaya izlemistim

0

steel kalma hassasiyeti olmadan yazılmış diyalogları yapaylıktan uzak dünyası dili anlatım ve karakterleri ile televizyon için bir istir behzat ç behzat ç ankara'nın hırçın polis amirinin behzat ç tanımlaması hayata karşı kaybetmiş bir şahsiyettir behzat ç bir ankara polisiyesi ndeki rol ile konuşulan erdal beşikçioğlu oynamıştır behzat ç oyuncu erdal beşikçioğlu oynamıştır behzat ç cinayet masasında bir polistir akademi akademiden 1985 yılında mezun olmuş sınıf arkadaşı mesleğini en üst mevki yükselirken o aldı cezalardan dolayı hep aynı yerde kalmıştır çünkü behzat ç yazılı adada adalete karşı çıktı çıkıyor dur behzat ç oyuncuları ayça varlıer seda bakan canan ergüder ege aydan harun tekin hazal kaya elvin beşikçioğlu hakan hatipoğlu fatih artman �nanç berkan şal eray eserol remzi evren pelinsu berke üzrek

0

güzel bir diziydi çom gazla izleme şansı bulamasamda bol bol rakı masaları küfürler karı kız muhabbetleri manyak bir polis ekibi

0

behzat ç denince erdal beşikçioğlunun mükemmel oyunculugu aklıma geliyor.oyuncu olarak zayen begendiğim birisi ama behzat ç de kimperformansı özellikle kızıyla yaşadığı şizofreni sahneleri çok başarılıydı.zaman zaman dönemin siyasetine yaptığı atıflar muazzamdı ve bu yüzden yayından kaldırıldı.polisiye hikayeleri ve harun karakterinin müthiş sözleri diziyi izleyenleri direk içine çekmiştir.izlemeyenler için kesinlikle izlenip güzel zaman geçirilebilcek bir seneryo.izlerken gaza gelip alkole başlayabilirsiniz dikkat edin.son olarakta ankara gece hayatınının sıcak günlerinide anlatıyor.

0

bir angaralı olarak defalarca izlediğim dizi gercekten behzat ç de ki samimiyeti hiç bir dizide bulamassınız yani aklımda kalan kocaman bir samimiyet gerek behzatın tarzı gerek harunun edaya takklığı gercekten kaliteli bir proje olarak değerlendiriyorum bende kalıcı bölüm 72. bölümde tüm ekibin toplanıp bir bölüm boyunca evde gecirdigi akbabanın itirafları ve cocukluğunun açıldıgı cevdetin ekibe gercekten dahil olduğu amirimin sizofreniye gittiğine anlaşıldığıı bölüm gercekten bi başkaydı ya herkese behzat ç. izlemesini şiddetle tavisye ederim.

0

gerek kurgusal olsun gerek sezon finallerinin bağlanması özellikle 1. sezon finali efsane bir polisiye dizi için gayet güzel belki standartların üstünde et belki ilk sezon yeni karakterler biraz amatör kalmış olsa da oyuncuların rol yeteneği ve kaliteli oyunculuda ülke standartlarının kat kat üzerindeydi ama hiçbirimizin aklına mükemmel kurgu parmak cinayetleri ercüment avcılığı ters köşeler kalmadı kabul ederim hepimizin hakkında kuşkusuz mükemmel diyaloglar kaldı hatta senaristler de bunu fark etmiş olacak ki hiç olaysız sadece diyalog şeklinde bir bolum çeksek mi acaba diye düşünerek efsane 78 bölümü çektiler