0

yani yerini hak etmeyen dizi sorusunu cevaplamak biraz zor çünkü her dizinin kendine özgü 1 izle yeni bir seyirci kitlesi var bana göre güzel olan başkalarına göre kötü olabilir göreceli bir kavram benim fikrim bana kalırsa sen anlat karadeniz dizisi saçma bir dizi psikopat bir koca sanki yeryüzünde başka kadın kalmamış casına kafayı takmış bir türlü ölmeyen sürekli kötülük yapan bir adam karşıda tepkisiz soğuk bir kadın

0

bence çukur ülkeye anlamlı şeyler kazandırmıyor ama söz ülkemize sahip çıkmayı ülkemizi bayrağımızı sevdiriyor

0

sen anlat kara deniz durmadan adamın biri şiddet uyguluyor polis yakalıyor yine aynı taş aynı hamam

0

bana gòre cukur bence o reytingi hic haketmiyor sòz gibi bir dizi dururken bence sacma bir dizi

0

günümüzde yerini açen çok hakketmeyen dizi bence kalp atışı özellikle içerde

0

çoğu dizi zaten yerini haketmiyo ilklerde güzel olsalarda sonlarda hep bozuyolar saçmalıyolar sen anlat karadeniz bence

0

sen anlat karadeniz , kadın ,avlu, savaşçı hiç iyi değil ama reytingleri yüksek

0

arka sokaklar bence. uzadıkça uzadı bitmek tükenmek bilmedi hala devam ediyor. ha bir de kurtlar vadisi var içindeki bütün oyuncuları sırayla gerçek hayatta öldüler, çakırın çocukları sette büyüdü evlilik yaşına geldiler dizi bir türlü bitemedi. gereksiz uzatılmış abartılmış dizilerdir bunlar. ve bence en güzel dizi bile bu kadar sürmemelidir en fazla 2 sezonda bitmeli diziler fazlası sıkıyor.

0

bir litre gözyaşı çukur mafya dizisi olduğu için sevmiyorum

0

poyraz karayel dizisi efsaneydi.çalınan müzikler o anlamlı sahneler deli dolu bir aşk aksiyonlar.okunan şiirler tarifsiz sözler gerçekten süper bir diziydi ama çok erken reyting uğruna gitti.şuanda anlamsız diziler reyting alırken orda hayatın gerçekleri anlatıldığı için izlendedi galiba.

0

ben sen anlat karadeniz dizisinin niye bu kadar sevildigini anlamadim

0

benim bu soruya ilk cevabım leyla ile mecnun olurdu dizi kendisini seyircilere çok sevdirdi fakat çok cabuk bitirdiler çok güzel diziler nedense pek uzun sürmüyor suskunlarda öyle çok güzel bir diziydi ve çok iyi giderken final yaptılar kıvanc tatlituğun basrol oynadığı kuzey güney diziside izleyiciye kendisini çok sevdirmişti özellikle kivancin oyunculuğu çok iyiydi son olarak bu soruya cevabim kenan imirzalioğlunin basrol oynadiği ezel dizisi olurdu ezel dizisinde ezeli canlandiran kenan imirzalioglu çok iyi rol oynamistir bence ezel diziside kisa sürmemeliydi daha vardır güzel diziler ama güzel dizileri nedense hep kısa kesiyorlar.

1

şiddetin, silahın, öfkenin fazlaca konuştuğu tüm dizilerin bu kadar popüler olması beni rahatsız ediyor. çok uzun ve ayrıntılı sahnelerde can sıkıcı, sadece alkol ve sigara buğulamakla sansür uygulanmıyor, garip bir sansür anlayışı.

0

bir kaç bitmek zorunda olan dizi ile başlamak istiyorum. öncelikle leyla ile mecnun, işler güçler ve kardeş payı bu ani bitişleri hak etmediler. alanlarında çok başarılı yapımlardı. reytingleri de bu kadar iyiyken kaldırılma sebeplerini varın siz düşünün. belki de biraz mesaj içeriyorlardı. birilerinin işine gelmeyen mesajlar oldukları için de el altından hızlı bir şekilde kaldırıldılar. en azından leyla ile mecnun'un finalini izleyebildik ama zamanı değildi diye düşünüyorum. diğer yandan hala yayında olan ve olmaması gerektiğini düşündüğüm yapımlar da var. bir trabzonlu olarak sen anlat karadeniz'in bu kadar reyting almasına rağmen boş bir iş olduğunu düşünüyorum. içerisinde bir iki kişi hariç oyunculuk da olmadığı kanısındayım. bunun dışında koya yapımlar olan işler de mevcut. mesela zuhal topal'ın yemek programımsı o şeyi tamamen gereksiz bir kopya. arkadaşlar aslında say say bitiremeyeceğimiz yapımlar bunlar. ancak ne hikmetse bir kesim tarafından çok seviliyor ve izleniyor ki bunlar yayından kaldırılmıyor. biri daha ileriye götüren şeylerin televizyonda olması taraftarıyım. sabrınız için hepinize çok teşekkür ederim.

0

suskunlar ve kuzey güney kesinlikle bitmemeliydi kaç kez başlayıp bitirdim hatırlamıyorum.

0

leyla ile mecnun. bitmemeliydi. öyle erkenden.