0

bir topluluk bir etkinlik için öyle giyinmiş olabilir belki bir kaç saat insanları keyiflendirmis de olabilir. ancak tek bir hareketle bir insanın iyi veya kötü olduğunu anlayamayiz. insanın içinden ne kotulukler frnaliklar geçtiğini bilemeyiz.

0

ikisi birbirinden çok farklı şeyler neden böyle bir soru sorduğunu anlamadım ama hayır öyle giyinmek kimseyi daha iyi yapmaz iyi olmak iyilik yapmak insanın içinde olduktan sonra o tip şeylere ihtiyacı yoktur kimsenin

0

sorunun mantığını hemen anlamadım başka bir şey yazacaktım şimdi anladığıma göre yazıyorum. bu tür iyi niyetle insanları eğlendirmeye çalışmak tabii ki ameller niyetlere tabi olduğu için güzel bir düşünce iyi insan olma yolunda bir davranış şekli yani kötü biri olmadığının göstergesi. insanlara zarar veren bunca insana karşın zararsız bir tip insan. dinimizde mümin insanlara zararı dokunmayandır diye tanımlanıyor. bir özelliği yani

1

başkalarını eğlendirmek onları mutlu etmek bizi iyi insan yapabilir işimizden dolayı

0

ne kadar alakasız bir soru. komik insan yapar mı deseydin neyse de.

0

böyle bir şey yapmak bizi iyi bir insan yapmaz çünkü bu bir roldür tamam böyle yaparak çocukları mutlu ederiz orası başka ama normalde her türlü kötülüğü,fenalığı yapan bir insan olun bir palyaço kıyafeti giydiniz diye bir anda iyi bir insan olunuz bana pek makul gelmiyor ama iyi bir insan olmak için bir adım olabilir.tuhaf şakalarda yaparak insanları belki güldürebilirsiniz ama mutluluk ve gülmek bulaşıcı bir şeydir sizde gülebilirsiniz mutlu olursunuz.

0

iyi insan yapar. nasıl mı? söyle anlatayım paylanço çocukları ve insanları eglendiren insanlar olarak bilinir. insanları eglendirip mutlu etmekte sevap oldugu için bence iyi bir insan olmasanız bile bu konuda bir baslangıc yapmış olursunuz.

0

benim hayatımda palyaçonun yeri asla olamaz büyük fobimdir paylaçolar