0

fenerbahce bu sene tarihinin en cok kotu sezonunu geciren fenerbahce 17.sirada suan buda cok kotu bir durum tabiki hem utanc verici ama tabiki herkezin guveni tam ersun yenala bu takimi hem ligde tutar hemde avrupada basari saglayacagina inaniyorum.

0

ben bir fenerbahçeli olarak fenerbahçe'nin bu sene küme düşmesine gerçekten istiyorum çünkü fenerbahçe'nin kendini toparlama bir toparlayabilmek için bir zorluk görmesi lazımdır

0

fenerbahçe asla küme düşmeyecektir. tamam oynadığı oyun çok kötü bir oyun ancak küme düşünecek bir oyun değil küme düşecek 3 takımın oynadığı maçları bakın bir'de fenerbahçe'nin oynadığı maçları bakın aradaki farkı göreceksiniz bana göre fenerbahçe şu an ersun yanal ile görüşüyor. eğer ersun yanal gelirse fenerbahçe üst sıralara doğru ilerleyecektir diye düşünüyorum.ersun yanal fenerbahçe için her şeyi yapmıştır. 2014 senesinde fenerbahçe'yi 3-4 hafta önceden şampiyon yaparak fenerbahçe'nin tarihinin en erken şampiyonluğunu getirmiştir.ersun yanal fenerbahçe için bence elinden geleni yapacaktır. tabii ki takımın başına gelirse bana göre ersun yanal veya bir türk hoca gelirse fenerbahçe kendisini toparlayacaktır.ve bir galibiyet serisi yakalayacaktır.ben fenerbahçe'nin kendisini toparlayacağına inanıyorum. bir fenerbahçeli olarak artık fenerbahçe maçlarını izlememeye başladım.çünkü oynadığı oyun bana hiç iyi gelmiyor. özellikle slimani gibi bir forvet var bir işe yaramıyor. bence devre arasında kesinlikle bir forvet transferi alınması şarttır.bu oyuncularla küme düşmezsek bile ben en fazla ilk onda bitiririz diye düşünüyorum. eğer ersun yanal gelirse fenerbahçe ligi ilk 5'de bitirecektir. çünkü ersun yanal öyle bir futbol oynatıyor'ki hem taraftarlar hem oyuncular çok mutlu oluyor.çünkü adamın futbol anlayışı full hücumdur. bu yüzden ersun yanal fenerbahçe için tek çaredir diye düşünüyorum.

1

fenerbahçe asla küme düşmeyecektir bir takım toparlanacaktır.

1

fenerbahçe yi küme düşürmezler , herşey artık parası ile , başındaki adamlar izin vermez

0

biraz bunu bir beşiktaşı olarak söyluyor fenerbahçe bu sene çok iyi