0

açlık oyunlarında ülke bölümlere ayrılmıştır. her yıl devletin askerleri bu paraya gelerek tüm insanlar arasından bir kişi ya iki kişi seçerler bu insanları bir yere götürüp yiyecek ve silah verirler bu adada tek başına kim ayakta kalırsa o adadan sampiyonu olarak o adadan çıkar.bu film iki seriden oluşur.ikinci filmde artık yönetime karşı ayaklanma çıkmıştır mevcut yönetimin değişmesi için savaş verilmekteydi sonunda savaşı kazananlar isyancılar oldu.

0

açlık oyunları filminin konusu bir tür survival'dir.pubg oyununu bilenler anlamıştır.

0

açlık oyunları tam bir başyapıt diyebiliriz. her koloniden yada köyden diyebiliriz. belirli kişiler seçiliyor. bu seçilen kişiler bir adaya götülerek hayatta kalmaya çalışıyor. adada simulasyon ile yönetilen çeşitli tuzaklar bulunmaktadır. herkes birbirini öldürmeye çalışıyor. hayatta kalan en son kişi kazanıyor ve yaşama hakkına sahip oluyor.

1

açlık oyunları filminde sanırım kuzey amerika kıtlıkta mücadele ve arkasindan gelen hastalıklar nedeni ile çökmüş ve yerini 12 şehirden olusan bir ülkeye bırakmıştır. bu yeni ülkede her sene şehirlerden kura ile seçilen ikişer gencin katıldığı açlık oyunları düzenlenmektedir eğlence amaçlı düzenlenen bu oyunların bir sebebi de halka gözdağı vermektir ayrıca tüm ülkede televizyonlardan de izlenmektedir 24 farklı yarışmacı bütün televizyon seyircilerinin gözleri üzerindeki her rakiplerine eleme ve hayatta kalma mücadelesi vermektedir 12. şehirden katniss isimli bir kiz kardesjnin yerine gönüllü olmustur ve dilmin konusu bu sekilde ilerliyor. seriyi komple izledim gayet hos bir film. jennifer lavrence gayet iyi bir performans sergiliyor filmde.