0

gecmis dizilerden söz edersek eger ben ezel dizisinde bir rol almayı isterdim acıkcasi.su anki diziler dersek o zamanda cukur derim cunku begenerek takip edip izledigim ender dizilerden oldu benım cukur.

0

dirilis ertugrulda ertugrul beyin oglu osman rolunu canlandirmak isterdim

0

poyraz karayel dizisinde oynamak isterdim

0

şansım olsa ya avlu dizisinde yada çukur dizisinde oynamak isterdimm

0

beni bir dizide oynama şansı olsa ben çukuru tercih ederdim orda mafya olurdum kadın mafya yamaca vartoluya cumaliye kötülük yapanları alnın ortasından vururdum görsünler kadından nasıl mafya olunuyor ahha :d

0

bir dizide oynama şansım olsa gider gider çukurda oynardım en sevdiğim dizi çukur çünkü çukur çok heyecanlı bir dizi bence o yüzdem çukur dizisinde oynamak isterdim güzel bir dizi yamaç cumali salih çeto mahsun hepsi güzel karakterler rollerini çok güzel yaptıklarını düşünüyorum

0

sanırım muhteşem yüzyıl da er almak isterdim. tarihi atmosferi ve osmanlı dönemini canlandırdıkları için. karakter olarak kimi seçsem bilemedim. çünkü her kadin karakter çok ağır olaylar yaşamıştır.

0

iyi bir öğretmen rolünde oynamayi çok isterdim

1

timuçin esen ya da caner cindoruk olacaksa her rol kabulümdür.. ikisini de çok seviyorum.

0

sihirli annem de betüş olmak isterdim. ya da bir selena neden olmayayım. her istediğim iki parmak ucumda olduğunu bilmek güzel. bide en heves ettiğim ışınlanmka tabiki.

0

çukur dizisinde akın koçovalı karekteriyle yer almak isterdim.

0

öyle bir şansım olsa da oynamam ama illa olacaksa bez bebek bana.