0

gözlerinin yeşil olmasını isterdim yeşil rengi gözlerde çok seviyorum yeşil gözlü bir çok arkadaşım var onları çok kıskanıyorum keşke benim de gözlerim yeşil olsaydı ama inşallah kızımın gözleri yeşil olur

0

ne olursa olsun değiştirmek istemezdim. çünkü gözlerimi çok seviyorum. başkaları benim gibi gözleri olsun isterken ben niye değiştireyim.

0

şimdi benim gözlerim kahverengi yani gözlerimi sevmiyorum demiyorum gözlerimi de seviyorum ama benim seçme hakkım olsaydı göz renginden ben mavi gözü çok severim mavi gözü seçerdim.

0

mavi olmasını isterdim deniz mavisi. gözlerim yesil fakat mavide bir başka..

0

gözlerimin yeşil olmasını isterdim çok huzur verici insanın baktıkça vakası geliyor enerjisi yüksek olan bir renk albenisi var

0

suan göz renginden memnunum gercek den seçme hakkından çok yaradanin verdiği şeylere sukrermek gerekir.herkez içinde bu olay geçerlidir diye düşünüyorum bende.

0

bu allahın verdiğini inkar etmek olurdu ama mavi gözlü ve sarışın bir erkek olmak isterdim çünkü bence sarışın ve mavi gözlü erkekler daha çekici karaktere sahipler bence.

0

allah ın verdiğine ve bütün nimetleri gibi göz nimetine de şükürler olsun ve allah amalar dahil bütün onulmaz hastalıklara şifalar devalar versin inşallah babam hiç akılda yok iken henüz bir göz ameliyatı geçirdi ve bayıltıldı kendi zor seçimiyle ayılacağımı sanmıyordum dedi, bu sorunun şakasını yapamıyorum hayalini kuramıyorum

1

bir dönem hiç sebep yokken mavi lens kullanmayı düşünmüş biri olarak, öyle bir imkanım olsa mavi olarak değiştirirdim galiba.

0

yeşil gözlerinden muhabbet kaptım

0

mavi gözlülere çok özeniyorum. kesinlikle mavi gözlü olmayı isterdim.

0

şimdiki göz rengim siyah ve memnunum ama değişiklik yapmak isteseydim gri olmasını isterdim

0

eger secme şansim olsaydi açık kahve olsun isterdim :)

0

gri ya da lacivert olabilirdi. :)

aman boş verin ben kendi gözlerimden memnunum. :)

0

eğer seçebilseydim gözlerimin koyu yeşil olmasını çok isterdim. bence çok hoş ve anlamlı bakışlar sağlıyor.