0

istanbul'u ayaklarının altında görebileceğin bir yer olan çamlıca tepesinde kahvaltı için en uygun mekanın çamlıca sosyal tesisleri olduğunu düşünüyorum.

0

sefa cafe, beyaz köşk çamlıca, teras çamlıca bu mekanlara gidebilirsin.

1

daily dana burger steak, kaserol eating house, ora&steak burger, yusuf izzettin paşa köşkü ve deste cafe en iyi yerlerdir.

0

ben çengelköy civarında oturuyorum ve arakadaşım çamlıca da oturuyor ve sürekli gittiğimiz yer çamlıca sosyal tesisleri

0

istanbul çamlıca da kahvaltı için ucuz olsun paramız az ama güzel kahvaltı olacak ve de cüzdanımızı da sarsmayacak derseniz en iyisi istanbul büyükşehir belediyesinin çamlıca sosyal tesisi olur ama yok cafe tarzı olsun hem güzel hem havalı olsun derseniz istanbul çamlıca da ki macera cafeyi öneririm hoş bir manzara eşliğinde yaz kış ayrı güzellikte olan bu yerin ayrıca menü olarak dagüzel ve hoş nezih bir yer olduğunu tüm içtenliğim ile söyleyebilirim. ayrıca otopark hizmeti ve güzel manzarası ve temiz bir hizmet anlayışı ile önerebileceğim balcoon cafe var buranın da hakkını yememek gerek gerçekten kaliteli bir kahvaltı salonu. bir başka önerim ise kesinlikle supra cafe burası da her bütçeye uygunluğu ile kaçırılmayacak bir yer eşsiz lezzeti ile kesinlikle bu bölge de favoriniz olmaya aday diyebilirim. bu yerler gerçekten hem kaliteli hem huzur ve güzel bir manzara eşliğinde iştahınızı açacak mekanlar şimdiden afiyet olsun.

0

ah ki ne ah gormeden sevdigim ozledigim sehir sanki yıllarimmiscasina durur orada ne bir adim gidebilirim ne hasretimden olebilirim ne de uzakmis kaderim sana. simdi sorarsiniz cevabi hicbir tepe farketmez o fatihin askina ulasmak icin cumke cihanin pesinden kostugu sehir tarihi icinde yatiran buyuten sehir. devletleri sırtında tasıyan şehir ne buyuk bir sevgi ne buyuk bir nefret sana duyulan ne hırs. ama hicbiri yıkamadı seni sen hala dimdik ayaktasın karsinda dikilenlere bi bak kac ismi yuttun kac kisiyi asık ettin kendine neden yaptın diye sorulmaz hipnoz edersin. sen ki guzelligi yıllanmış sehir bir gorebilmek seni fatihin gozunden fethettirecek tüm cihanı bana tarihi bana aşkı bana gel gör ki ben bir garip ben bir vakur yıkılmış viraneyim arka sokaklarında. gecenin tüm matemi sinmiş duvarlarima hicbir gunes aydinlatmaz içimi hicbir su sogutmaz yanginimi sen guzellikleri gönlüme saplayan şehir seni anlatmak bir dervişin dilinden seni anlamak fatihin penceresinden...

0

mavera cafe restoranta gitmenizi öneririm hizmet kalitesi müşteri memnunuyeti çok güzel ilgileniyorlar hesaplarda uygun pahalı değil okadar da.birde çamlıca restorant var ufak ama yiyecekleri çok taze ve güzel.desde cafe restoranta gitmenizi de öneririm deniz manzaralı bir cafe restorantdır.
beltur su köşkü ve çamlıca sosyal hizmetler tesislerine de uprayınız

1

mavera restaurant,
küçük çamlıca köşkü,
balcoon lounge,
dilruba cafe.

0

çamlıca tepesini duydum ama gitmedim istanbulda yaşamıyorum tvden izlediğim kadarıyla güzel gezilmesi gereken bir yer çay simit iyi olurdu

0

deste resurant ve mavera restuarant a gitmiştim desteyi ise. tavsiye üzerine gitmiştim ikiside çok güzel ve temiz yerler garsonlar güzel yemekler güzel ayrıca çamlıca kafeyide unutmayalım orasıda tam aile mekanı bir gün misafirler geldi çocuklarınız çok hareketli anne/baba dışarı çıkalım dediler bu üç restaurant dan birine giderseniz keyifli bir gün geçirebilirsiniz

0

çamlıca da çok güzel mekanlar var diyemem ama tesis var orda uğrarsan çok iyi olur.

0

istanbul'da oturmuyorum ama çamlıca tepesini veya tesisleri diye güzel bir yer olduğunu duymuştum, genellikle aşıkların gittiği bir yermiş, çay ve simit varmış yiyecek olarak, avrupa yakasında yer alıyor bu yer istanbula gidince gezmek için buraya gitmeyi düşünüyorum

0

gayet güzel bir yer biz gezmeye gitmiştik.

0

çok güzel bir yer biz gezmeye gitmiştik.

0

çok güzel bir yer biz gezmeye gitmiştik.

0

çok güzel bir yer biz gezmeye gitmiştik.

0

çamlıca tepesi istanbul'da avrupa yakasındadır. böyle üsküdar ile ümraniye arasında iki tepedir. kuzeyde olan tepenin adı büyük çamlıca tepesi güney de olanın adı ise küçük çamlıca tepesidir. günübirlik gezmek, dinlenmek için ideal yerlerdendir. yüksek rakımda olduğu için radyo ve televizyon vericileri burada konumlandırılmıştır. muazzam korulara sahiptir. manzaranın güzelliği ziyaretçileri büyüler. hatta birçok edebi ve müzik sanatındaki yapıtlara ilham olmuşturmuştur. tepede ilgi çeken bir başka hadise de hem bu kadar yüksek olup hemde kuyu kazılarak su bulunması hayret vericidir. tabi bu kuyu yıllar evvel kurutuldu ya da kapandı tam bilemiyorum. velhasıl yeditepeli istanbul şehri dünyanın en güzel şehri kabul edilir birçok kişi tarafından ve istanbul'u da gözleri kapalı en güzel çamlıca tepesinden seyredebiliriz. peki nerede ya da nerelerde kahvaltı edebiliriz? mesela çamlıca sosyal tesislerinde. fiyatı da gayet uygun iki kişi en fazla 50 tl öder. daha başka gidilecek mekanlar şu şekildedir. kaserol eating house, ora steak &burgers, daily dana burger &steak, deste cafe ve restaurant... yalnız erken davranmak gerekir. çünkü çok rağbet gören bir yer ve yer bulmak bir hayli güç.

0

çamlıca büyük ve küçük çamlıca olarak 2 tanedir üsküdardadir.ayrıca fethi paşa korusuda doğal güzellikler olarak ilk sıralardadır.istanbula balkondan bakıyormuş gibi kahvaltı etmek yemek yemek çay kahve içmek için bile hatta türüyüşler yapmak için bile tercih edilebilir.orman havasında doğlallığı üsküdarşılara cok güzel alternatif mekanlar vardır.istanbul büyükşehir belediyesinin yeri sosyal tesisleri,çamlıca restaurant,desde cafe,dilruba.çömlek çamlıca tesisleri,teras çamlıca mahmut ağbinin yeri buralara gidip ordaki tatları tadip görsel olarak güzelliği görmek lazım.

0

dilruba,deste cafe,çamlıca sosyal tesisleri,bolcoon lounge

0

çamlıca sosyal tesisleri
mavera cafe restaurant
desde cafe restaurant
hem yakınlıkları hem de kaliteli yemekleri ile tavsiye edilebilir.