0

hindistan pakistan endonezya moğalistan çek cumhuriyeti

0

bildiğim üzere , brezilya, hindistan, tayland, çin, meksika, endonezya, amerika, avustralya, küba , arjantin, afrika, srilanka gibi ülkelerdir.

0

şeker kamışı, tropik ve subtropik bölgelerde yetişir ve 37 farklı türü vardır. yani brazilya, hindistan, çin, tayland ve meksika başta olmak üzere endonezya, avusturalya, küba, afrika, amerika, arjantin, srilanka ülkelerinde yetiştirilmektedir.

0

çin endonezya ve bir çok ülke rom üretimi artar

1

şeker kamısı dediğimiz şekerler tom ve jery gibi çizgi dizilerde ve amerikan türü komedi aşk filimlerinde gördüğümüz bastona benxeyen kırmızı beyaz şekerlerdir.bunların en çok üretildiği ülkeler yabancı ülkelerdir bunların 5 tanesi 1amerika 2ingiltere 3rusya 4almanya 5 ispanya olmak üzere 5 büyük ülkedir peki bunlar neden türkiyede yok çünkü türklerin kendilerine özgü bir ton şekeri olduğu için ve şeker kamışı uretiminde domuz yağı ve ve domuz derisi kullanıldığı için türkiyede bulunmaz cünkü türkler müslüman dır.

0

dünyada şeker kamışı üretimini en çok yapan insanlar ülkeler brezilya,abd,çin,hindistan ve avrupa birlişi ülkeleri sayabiliriz.

0

bunlar sırasıyla brezilya, hindistan, çin, tayland, pakistan dır. bu beş ülke tüm dünyanın şeker ihtiyacını -sağlıktaki kaygılar dolayısıyla şekere talep bir ölçüde azalmıştır- geniş oranda karşılamaktadır.

0

çin brezilya hindistan ama en fazla çin dir

0

ingiltere olması lazim sanayisi dolu fıransa güzel bir üretim yeri var belçika üretimi baya güçlendi aynı zamanda hollanda ve almanya'da bunlar içinde

0

en fazla brezilya'da şeker kamışı üretimi yapılmaktadır. diğer en fazla üretim yapan ülkeler hindistan, çin, tayland, pakistan ve meksikadır. brezilya şeker kamışından en fazla etanol üreten ülke konumundadır.

0

hindistan , pakistan , çin , brezilya , rusya 'dır .

0

hindistan, abd ,japonya ,kore ,çin, afganistan

0

en fazla brezilyada üretim yapılmaktadır. diğer en fazla üretim yapılan ülkeler hindistan, çin, tayland, pakistan ve meksika'dır. brezilya şeker kamışından en fazla şeker üreten ülke konumundadır. şeker insanlık için az kullanıldığında yararlı çok kullanıldığında zararlı bir maddedir. şeker fazla kullanıldığında şeker hastalığı kanser gibi hastalıklara da yol açar.

1

hindistan, pakistan, çin, tayland, ve brezilya'yı biliyorum.kardeşim.

0

brezılya hındıstan cin abd rusya dıye bılıyorum

0

malesef teker teker sayamam fakat başka bir makalede küba'nın ve havaii adalarında şeker kamışı üretildiğini duymuştum tahminim şu ki orta ve güney amerika bölgelerinde (ülkelerinde) çoğunlukla şeker kamışı üretilmekte. mesela panama,meksika,brezilya da bana pek soğuk gelmemekte açıkcası

0

en çok şeker kamışı üreten ülkelerden bildiğim tek ülke brezilyadır.

0

tayland brezilya çin pakistan ve hindistandir

0

bildigim kadariyla brezilya,hindistan,çin,ab,abd
dünyada şeker üretiminin en çogu kamıştan üretildigi icin brezilya burda 1.sırada yer alıyo

0

en çok şeker kamışı üreten beş ülke şunlardır:brezilya,ab(arupa birliği),abd(amerika birleşik devletleri)olup bu beş ülkenin dünya şeker üretimindeki payı %60 civarındadır