0

kendi işimi açardım, yatırım yapardım ve tüm bunların yanında hobimden para kazanmaya ve dolu dolu yaşamaya çalışırdım.

0

kendimi geliştirmek için uğraşırdım. maddi kaygım olmadan istediğim bölümü okurdum. dünyayı gezerdim.istediğimi istediğim an yapardım.

0

sesiz sakin bi yere yerleştirdim kafa dinlerdim araba alırdım hayatın tadını ckrtmdm

0

insanlığa faydalı işler yapmak, muhtaçlara daha çok yardım etmek, borçluların borçlarını ödeyip onları rahat ettirmek, çocuklara oyuncaklar dağıtmak, yaşlı ve bakıma muhtaçlara yardım etmek, huzurlu bir ortam oluşturmak için çalışıp çabalardım.

0

hayatin boyinca diyorsaniz calismaya gerek yok ozaman. hayatimi yasardim.

0

dünyayı gezmek ve eşim çocuklarım için güzel bir hayat sunmak isterdim ve de hayır kurumu açıp ekmek bulamayan muhtaçlara el uzatmak isterdim

0

kesinlikle patronu kendim olacağım bir iş kurar, ev araba gibi birtakım temel gereksinimlerini karşılarım, aileme yardımcı olurum büyük bir kısmını ise, hayır işlerinde kullanırım.

0

bu soruyu içimden gelerek cevaplıyorum. dünyada yetim muhtaç insan bırakmamaya çalısırım gücüm yettiği kadar

0

öncelikle eğitimimi olabilecek en mükemmel şekilde tamamlar işimi elime alır: aileme bana bugüne kadar ki destekleri için olan borcumu öder sonra da benim gibi birçok öğrenciye burs imkanı sağlamak isterdim

0

kesinlikle ilk önce kendime iş kurup sonra fazlasıyla bağış yapmak isterdim

0

ihtiyacı olan o kadar insan var allaha şükür bizim karnımız doyuyor

0

ee yalan yok her zenginin yaptığı gibi günümü gün ederdim. ama içim hala fakir bir genc olduğundan şunu da belirtiyim öncelikle kendime para garantisi olan bir iş kurup geleceğimi sağlamlaştırım. onu yaptıktan sonra ee madem param var 5 veya 6 tane geleceği parlak ama durumu olmayan öğrenci bulup eğitim masraflarını karşılardım. bende maddi yönden sıkıntı yaşadığım için bari öyle bişey olursa üç beş kişiye bi faydam dokunsun

0

önceliğim her zaman olmayana da vermek olduğu için yine aynısını yapardım
misal ;
hayvan koruma barınağı
doiş (durumu olmayan insanlar şehri )

0

iş yerine servis değil de arabam ile gitmek isterdim.

1

bir ev bir araba alırdım. yıllık izinlerimde yurt dışı seyahatlerine çıkardım. malûm emeklilik için sgk lazım :) hazıra dağ dayanmaz derler bizim orada :)

2

eğitim almak istediğim alanlarla ilgili erteleme yapmazdım. şu anda bunun için bu sitede soru cevsplıyorum :-)

1

kesinlikle ihtiyacı olanlar ile paylaşırdım. paranın satın alamayacağı şeylerin paradan daha değerli olduğunu düşünüyorum.

2

kesinlikle bana sunulan bu olanak gibi bende başkalarına sunardım.