0

bence ülkemizde muharrem ince bir parti kurup siyasete iyi bir muhalefet olarak girmesi lazım.

0

muharrem ince kamer genç karışımı bir adam mesela. atatürkümüzü karıştıramam böyle bir duruma çünkü asla gelmeyecektir bir daha uluönder gibi.ondan dolayı elde mevcut olanlardan bir şeyler yapmak daha cazip geldi.

0

yeni bir parti kurulsa baskaninin ben tabiki ben cem uzan derim neden derseniz.cunku o adam asla hep turkiye icin yapmis asla turkiyeye zarar vermemis bu yuzden ben cem uzan diyorum.

0

yeni bir parti kurulsa abdullah gul olmasini isterdim cunku adam cok iyi siyaset yapıyor cumhurbaskaniyken türkiyede sikinti yoktu

0

ülkemizde yeterince parti var zaten bi diğerine gerek yok

0

mehmetrauf. canım sen az ötede ecdadını öven diziler izlemeye devam et olur mu? hadi

0

bir gazi mustafa kemal atatürk sevdalısıyla, bir terörist karışımı mı dediniz?
görüşlerinizle mutluluklar diliyorum.

1

öncelikle yeni bir partinin kurulması ve başa gelecek olan siyasetçi öncelikle kendine güven olması lazım verecek vaatleri yerine getirmeli bunu da ya muharrem ince yada selahattin demirtaş olmalı benim görüşüm bu

1

1 atm 0*c ortamda muharrem ince selahattin demirtaş karışımı bir lider olabilir.
liderler kutsalım değildir. fakat ‘çocuklarımın’geleceği için bunu isterim. alttaki yorumlarda ahmet davutoğlu diyen arkadaşın a haber izlediğini düşünüyorum.
ahmet davutoğlu’nın boun mezunu olması çap yapması ve bilmem kaç dil bilmesi omurgasız olduğu gerçeğini değiştirmiyor. inanın bunu üzülerek söylüyorum. en az sizler kadar.

1

siyaset ile uzaktan yakından alakam yok ama şunları söylemek isterim;

* başa gelecek kişi güven vermeli
* hem fiziksel hem psikolojik olarak lider görüntüsü çizmeli.
* boş laflar etmemeli
* ileri görüşlü olmalı
* siyaseti kendisi ve çevresi için değil, halk için yapmalı
* yeri geldiğinde ülkesi için gözünü karartmalı

var mı günümüzde böyle bir siyasetçi? varsa +1 oy benden.

0

türkiye siyasetine atılam en bilgili insan olarak gördüğüm kişi ahmet davutoğlu'dur. bemce akademisyen olması gençlere yönelik çalışmalarda yapabileceği anlamınada geliyor. en azından genç nüfusu anlar diye düşünüyorum. bir kişinin veya bir topluluğun gölgesi altında kalmadan yönetme şansı verilecekse kesinlikle ahmet davutoğlu olsun isterim.