0

gökkuşağı altından geçmedim, geçmemde pek mümkün olmadı açıkcası. çünkü nedense bu gökkuşağı daima bana uzak yerde çıkıyor. her ne kadar inanmasamda bazı batıl inançlar var bu konuda. bundan dolayı yanında olsam bile altından geçip geçmeyeceğim konusunda emin değilim.

0

gökkuşağının altından geçildiğinde cinsiyet değisecegini soylerler. fakat geçmek mümküm değildir. ne kadar oraya dogru gitseniz o sizin hep uzağınızda olur. bir çeşit göz yanılmasıdır.

0

bu pek mümkün olmayan bir durum bence ne kadar ilerlersen ilerle altından geçmek pek mümkün olmuyor şahsen ben görmedim de şahit olmadım ama isterdim o mükemmel manzaranın karşısında olmak ve daha yakın olmak istedim hep uzaktan gördüm kesinlikle beni büyüleyen bir görsel allah o kadar güzel şeyler yaratıyor ki o kadar güzel mucizeleri varki bakıp kalmak hayran olmak muhteşem bir duygu kesinlikle yaşamak isterdim altından değil değil çok yakından dahi olsa görmek o duyguyu yaşamak isterdim şimdilik sadece uzaktan görüp fotoğraflamakla kalıyorum

1

gökkuşağının altından her insan geçiyor. çünkü bir uçtan diğer uça gittiği için geçiyoruz.

0

hayır daha önce hiç gök kuşağının altından geçmedim.