0

albert einstein alman yahudisi bir teorik fizikçi,bilim adamıdır.1921 yılında nobel fizik ödülüne layık albert einstein doğduğunda normalden büyük bir kafatası ile dünyaya meydana geldi.3 yaşına kadar konuşamadı hiç, bunda büyük sıkıntılar yaşadı.bilime olan tutkusu bir pusula ile başlayan einstein'ın hayran olduğu bilim insanı galileo einstein öldüğünde bir amerikan vatandaşı olarak hayata gözlerini yumdu.einstein keman çalmayı çok severdi ama bazı şeyleri hatırlamakta güçlük çekiyordu.

0

einstein ünlü bir fizikçi ve bilim adamıdır. atomu parçalayan ilk insan olarak dünya tarihin de adını silinmeyecek bir yere taşımıştır. matematik ve fizik alanın da bir çok yeniliğe ve gelişime imzasını atmıştır.

0

ünlü bir fizikçidir dilsel bir buluşu olamasada izafiyet teorisinin düşünürüdür. atemek ve fizikte bu noktaya gelmenin en büyük kaynağıdır.

0

ünlü fizikçi ve matematikçidir biz en çok adını atomu parçalayan ilk kişi olduğunu biliyoruz bunun yanı sıra bir çok buluşu vardır bunlar edison veya grahambell in ki gibi somut buluşlar değildir örneğin brown hareketi, ışığın kuantum teorisi, izafiyet teorisi gibi.

0

einstein teorik fizikçi bilim insanıdır. einstein buluşları somut buluşlar değildir esela izafiyet teorisi ya da kuantum teorisi tarzında buluşlar bulmuştur. ama bunlar elle tutulur buluşlar değildir. ancak matematik ve fizik dünyasında çok önemli yerlere sahip olmuşlardır.