0

terapi niteliği olan bir sanat, rahatlamak stres atmak isteyen herkese tavsiye ederim.

0

bncede mükemmel ve baya eglenceli zor bir sanat. eger bir de ebru sanati anlarsaniz cok daha iyi olur sanat anlayisina göre.

0

ebru sanatı kibar,naif,yetenekli kişilerin ilgilendiği terapi sanatıdır.ben çok beğenirim.ebru kursu aldığım halde tam manasıyla sanatı icra edememek biraz üzse de hala öğrenmek istediğim bir sanat dalıdır.

0

benim gözüme çok hoş geliyor, ebru sanatının hayranlığına kapılıp aşka yöneliyor gözlerimle her izlediğim an.değeri, kıymeti bilinmiyor, keşke ülkemizde daha çok ön plana çıksa.sanat kötü yollardan uzak tutar ve bizleri de bazı şeylerin peşinden gidip yapabileceğimize inandırır.özgüvenim yükselir, verdiğimiz kararların sonuna dek arkasında durup pişmanlığı gölgede bırakır.

0

bilinen en eski türk kağıt süsleme sanatı olan ebru sanatı hare gibi damarlı anlamına gelen ebre kelimesinden türemiştir. ebru görsel zerafetin yanı sıra mikro ve makro ortamlarda normal zaman da gözün göremeyeceği muhteşem güzellikler sunar. ayrıca ebru sanatı bir terapi yöntemi olarak kullanılıyor ve bir çok ruhsal durumlara iyi geldiği öngörülerek bir çok insana da umut kaynağı olmuştur.

1

insanın ruhuna hitap eden ebru sanatı öğrenilmesi be yaşatılması gereken sanatlardan biri olduğuna inanıyorum.

0

ebru sanatı insana huzur veren muhteşem bir sanattır. insanın iç huzuruna olumlu etkileri vardır. sinirleri yatıştırır.

0

bir sanatla uğraşan insan her zaman bir adım ondedir benim gözümde. ebru sanatıyla ilgilenen insan ise her zaman çok naif bir yapıda oldugunu düşünürüm. çalışmalar sonucu ortaya çıkan o eser her zaman muhteşem gözükür.

1

ebru sanatı renklerin birbiri ile çeşitli yöntemler ile içe içe geçirilerek şekiller elde edilmesi sanatıdır ve çok güzeldir. bir çok yere uygulanabilir tabaklar,çanaklar, şallar , örtüler ebru sanatı ile yapılmış bir çok eser vardır. büyük emek ister.

0

ebru sanatı mükemmel bir sanat. ebru yapımı öğrenip yapmak mükemmel bir hobi olabilir

0

uğraşanları tebrik etmek gerekir bu konuda. görsel açıdan mükemmel görünüyor.

1

benim kız kardeşim bu sanatla uğraşıyor . onu arada izlerim müthiş bir sanat resmen stres diye bir şey kalmıyor insanda.