-1
0

dejavu felaket garip bir histir ve yaşamayan yoktur mesela bir şarkı geçiyor içinizden 5saniye sonra o şarkı yanınozdan geçen arabada çalıyor çok garip bir his değil mi acaba 6.hissimiz dejavuya dayalı bir his mi olabilir her neyse küçükken uukumdan bi hışımla uyandığımı hatırlıyorum kabus görmüştüm biri odamın kapısını çarpıyordu uyandıktan 2-3saniye sonra annem odamın kapısını çalıp uyudun mu demişti sizce buda bir dejavu mudur

0

dejavunun ne olduğunu pek bilmiyorum. eğer yanlış bilmiyorsam, bir kişinin şu an yaşadığı şeyin tıpa tıp aynısını sanki daha önce de yaşamış gibi hissetmesidir. yani aynı anı tekrar yaşamak gibi bir şey oluyor bu. benim çok başıma geliyor. sanki daha önce de aynı olayı yaşamış gibi hissediyor ve bir zaman yolcusu olduğumu düşünüyorum nedense.

1

ani yaşamakta olduğumuz ya da karşılaştığımız bir olayı, daha önce birebir yaşadığımızı hissetmektir.

0

dejavu mesela herhangi bir yerdesiniz ve bir anda aa ben bu ani daha once yasamistim buraya gelmistim bunlari konusmustum dersiniz ve benim basima cok fazla geliyor. mesela ben arkadasimla bu site ile ilgili konusmustum bir kac ay sonra ayni yerde ayni zamanda ayni duruslarda bu site ile ilgili konustugumuz seylerin aynisini konusuyorduk. bir garip hissetmistim ve dejavu yasadigimi anlamistim.

1

dejavu çok garip bir histir arkadaşlar bir seyi 10saniye önce yaşarız en azından yasadığımızı hissederiz ancak o sey aslında 10saniye sonra yasanır işin ilginç yanı istemsizce yaparız garip bir olaydır genelde şarkılarda olur

0

dejavu yaşadığınız anda sanki ben bunu daha önce yaşamıştım hissi veren duyguya denir. dejavu aslında çok güzel filmdir. izleyin her şeyi anlatıyor.

0

dejavu yaşadığınız şeyi daha önce yaşamışsınız gibi hissetme hissidir. bir efsaneye göre insanlar yaratılmadan önce ruhları yaratılmıştır ruhlar insanların bedenleriyle yaşayacaklarını kendileri daha önceden bildikleri ve yaşadıkları için bazı yerlerde ortaya çıkarak bunu bedeninde yaşadığına inandırmıştır

0

dejavu yaşadığınız bir durumu daha önce de yaşamış olduğunuzu zannetme durumudur böyle bir sanriya kapılma duygusudur.

0

bir iş yaparken
o anı sanki daha önce yine yaşamışsın gibi hissetmeye denilmektedir

0

bir isi yaparken veya bir olay başına geldiğinde sanki bu benim daha önceden yaşadığım bir anı dersin geçmişte yaşanılmış gibi akla gelen bir olay dejavu.

0

bazen bu anı daha önceden yaşamış gibi hissettiğimiz olmuştur aynı olayı tekrar yaşanması olayına dejavu denir.

0

hayatımızın belirli dönemlerinde ya aa ben bu anı yaşamıştım ben sanki buraya daha önce gördüm dersiniz işte siz o an da dejavu yaşıyosunuzdur. genellikle 15 ile 25 yaşları arasında yaşanıldığını duymuştum. dejavu fransızca bir kelime olup daha önce yaşamıştım anlamı taşımaktadır. dejavu kesinlikle bir hastalık değildir. ama bu hiissiyat sürekli olarak yaşanıyosa bir hastalık olma durumu şüphelenilebilir. aksi taktirde bu durumun çok olması epilepsi hastlığınıı çağrıştırır ve doktora gidilmelidir beynin kısa süreli bir anomalisinden kaynaklanmaktadır.

0

tam bir neden olduğuna dair açıklama yapilamasada, bir olayı daha önce yaşamış zannetmemiz"dir.

0

dejavu; daha önce yaşadığımız bir olayı anı veya kişiyle sohbetinin başka bir gün tekrarlanması ve aynı anı daha önce yaşamış hissine kapılmak dejavudur.

0

bir anı daha evvelde yaşamış gibi hissetmeye dejavu denir.