0

tabiki veriyorlar. vermeseler o kadar insan ne diye gidip orda yarışsın ki yani zaten insanların parasını vermeseler o kadar yıllarca o yarışma yapılmaz zaten çünkü çekirge bir zıplar iki zıplar yani en sonunda her kes kendini ele verir. hem güzel bir yarışma gidip eğlenirken aynı zamanda da para kazanıyorsun bu çok güzel bir yarışma

1

sanırım vermeseler bu zamana kadar kokusu çıkardı. sosyal medyada bahsi geçerdi ve katılım azalırdı. sürekli ne kadar çok başvuru olduğundan söz ediliyor ki benim başvurumda yıllardır bekleyenlerin arasında.

0

kesin veriliyordur. çünkü büyük kanallarda yayınlanıyorlar. verilmeseydi birileri çıkıp vermediler derdi. dava falan açardı.

0

bence yapılıyor sonuçta o kadar insan gidiyor.

0

veriyorlar dur yarışmanın bu kadar devam etmesi ondandır

0

evet o tarz yarışmalarda gerçekten ödül veriyorlar ama bu ödülün belli bir süresi oluyor kimi 6 ayda alıyor ki 2 sene de hala alamıyor.

1

evet veriyorlar ama hemen değil. özellikle iyi bir para kazanırsanız uzun bir süre beklemeniz gerekiyor. ayrıca siz yarışmayı kazandıktan sonra yarışma ekranlardan kaldırılırsa size para ödemesi yapılmıyor.