-1
0

benim annem yok üç erkek kardeşim var. bu da demek oluyor ki üç geline sahip bir kaygörümceyim. kaynana ve görümcelik görevini bünyemde itina ile harmanladım diyebilirim. şaka bir yana görümcenin kız kardeşten bir farkı yoktur bence. kardeşini seven bir abla yada kız kardeş görümceliğe soyunmak yerine kız kardeşliğe soryunmalıdır.

1

görümceler annelerinin (gelinin kaynanasının) sağ koludur ve vadisidir. görümce damat olan erkek kardeşini gelinen kıskanır ve geline eziyet eder, kaynana yarısıdır.gelinle didişir, durur.

0

erkek kardeşim olmadığından görümcelik nasıl bir duygudur bilmiyorum.ama olsa idi, kardeşimi seven kim olursa olsun bende çok severdim ve asla kırıcı olmazdım. eleştirmezdim. insanları rahat bırakmak gerekir evliliklerinde, hayat onların. kimsenin kimsenin hayatına müdahale etmeye hakkı olmadığından hoş görü ve sevgi herkese yetecektir diyorum.

0

malesef bu duyguyu hiç tadamayacağım. bir erkek kardeşe sahip değilim.ama gözlemlediğim kadarıyla eğlenceli bir duygu. insanın bir ağabeyi olması sanki sığınacak bir limana her zaman sahip olması gibi güven verici. insanın bir erkek kardeşe sahip olması sanki her daim büyütecek bir çocuğu var gibi.aileye gelen yeni insanıda canı gibi sahiplenmek gerek.

0

daha erkek kardeşim evli değil iki gün önce askere gitti askerden gelince evlendrdigimizde ozaman onu gelinimiz karar versin iyi biri olursa iyi olurum kötü olursa mahtap bile olmam cnku bende el kapısında yım ama anneme babama bı kötülüğü olursa onu doverm :)

0

bir tane erkek kardeşim var ve en küçük kardeşim o. şuan bir fikrim yok bu konuda ama iyi bir görümce olurum diye düşünüyorum.

0

erkek kardeşim var ama daha çok küçük ve şuanda bu konu hakkında pek bilgim yok.

0

ben görümce aday adayıyım. herhalde çok güzel olacak. çok severim ben gelini inşallah iyi bir insan olur kendisi.

0

daha henüz olmadım. ama erkek kardeşim var olursam iyi bir görümce olurum diye düşünüyorum :)

0

maalesef erkek kardeşim yok o duyguyu tadamayacagim.