0

gitmedim , gitmeyi de düşünmüyorum . güzel olduğunu sanmıyorum.

0

müslüm filimi 2018 tarihinde vizyona giren bir filimdir. filimin konusu ünlü ses sanatcısu olarak bilinen bir zamanlar konserlerinde müslüm baba jiletleri ile tabir edilen jiletleri satın alarak,bu jeletler ile kendini kesen vatandasların oldugu,ve buna çok üzüldüğünü söyleyen, arabesk müzik kralı olarak görülen ve arabesk müzik dünyasında müşlüm baba ile tanan ve gectiğimiz yıllarda hayatını kaybeden ünlü ses sanatcı mülüm gürsesin hayatını konu alan bir filimdir. bu filimin güzel oldugunu herkes tarağından duydum. fakat bu filime gitmek için henüz bir fırsat bulamadım. filim oldukca duygusal ve acıklı bir filimdir. zaten müşlüm gürses ,ibrahım tatlı sesinin sunumlugunu yaptıgı ibo show pragramına katıldıgında ibrahim tatlı sesin “izlediğin en acıklı filim nedir baba” sorusuna “hayatım” diye cevap vererek hayatının ne kadar acıklı oldugunu tüm türkiyeye duyurmustu.

0

hayır henüz gitmedim açıkçası gitme gibi bir fikrimde yoktu. müslüm filmine giden arkadaşlarım çok güzel olduğunu söylediler. yarın bir ihtimal gitmeyi düşünüyorum.

0

hayır gitmedim ama gitmek için sabırsızlanıyorum fragmanını izledim gerçekten olağan üstü bir filimşimdiden izlenme rekoru kırdı müslüm gürses gerçekten büyük bir ustaydı mekanı cennet olsun saygıyla anıyorum onu

1

gitmeyi düşünüyorum ama hala gitmedim efsane