0

yanlış bişey olduğunu düşünüyorum. para için duyguları yok saymamali.

0

bence ona insanlık denmez açlık denir para için asla evlenmem para yerin dibine batsın mirasda neymiş yani ben mutlu olmadıktan sonra onun için istemem öle mirası heyer seviyorsam evlenirim yani para için ailesi ölünce eşlerinden boşanıp babasının parasını alan insanlar var yani o nasıl evlat benim gözümde hayrsz bir evlat tır yani para herşey ama bu kadarda paraya düşkün olunmaz yani

1

doğru bulmuyorum miras için evlenirler sonra ölen babalarının maaşını alabilmek için anlaşmalı olarak boşanıp aynı evde yaşamaya devem ederler para için bu tür oyunlara girmek çok çirkin davranışlar bana göre.

0

aşk evliliği diğil mantık evliliğ olarak bilinir. benim görüsüm ile. bu hayatta yapılan en yanlış seydir. bi insanın parası için ona umut verip,duyguları ile oynamak onun kul hakkına girmektir. allah”ey kul ne günah islersen isle affederim,benim karşıma kul hakkıyla,zinaha ile gelme affetmem” diye belirterek kul hakkının günah oldugunu belirtir. mirası için evlilik yapan insanlara bir anlam veremiyorum. hiç sevmediğin bir insanla nasıl bir ömür geçer?

0

insanlar birlikta yaşayacağı insanla evlenmelidir. miras için mal için para için evleneyim diyerek hareket eden insanlar bir gün bir yerde öyle bir olay ile karşılaşırlar ki verdikleri bu kararın ne kadar yanlış veilen bir karar olduğunu acı bir şekilde anlarlar. artık geri dönüşü de olmayacağına göre kocaman bir pişmanlık ve boşa geçmil onca zamanın muhasebesi zararla çıkıldığı görülür. o yüzden önce yaşayacağımız insanı seçtiğimizi asla unutmayalım.

0

insan para ıcin birinin koynuna girer mi sevmediğin biri ıcin sevgi bu kadar basit olmamalı bence herşey para değil para olur huzur olmaz huzur icin paraya gerek yok sevdiğiniz ıcin evlenin parasi olduğu ıcin degil bi gun biter o parası sonra ne yapacan sevmiyorsun da parada bitti sevdiğin biri olsa parası olmasada yanıda olursun

0

kesinlikle mide bulandırıcı bir durum.insanların para için kendilerini sevmedikleri insanlara atmaları çok kötü bir durum benim gözümde.sevmek varken, sevdiğine sarılmak varken insan neden parayı seçer aklım almıyor.ben sevmediğim insana dokunamam bile.

0

bence çok çirkin bir düşünce. insan sevdigi için evlenmeli para için değil. eğer bir evlilik de sevgi yoksa ben o evlilikde huzur arıyamam. para için evlenen insanlar gerçekten insan gözünde küçük, değersiz insanlardır.

0

saçma ya insan nasıl sevmediği biriyle sırf para için evlenir anlamıyorum gerçekten .

0

insanların miras evlenmesi kadar olumsuz bir durum yoktur. bu evliliğin içinde sevgi olmaz. sevgi olmayan evliliğin sonu da iyi olmaz.