0

cennet annelerin ayaklarının altındadır.anne melektir.anne her türlü zorluga karşı gelendir.anne 9ay karninda taşır.tüm güçlüklerle zorluklarla acılarla bizi dünyaya getirir.her türlü ihtiyacimizi karşılar.altımızı degistirir.karnimizi doyurur.bize melek kanatlarini acar.evlenen kadar bizim koruyucu meleğimiz olur.allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin

0

anneler çocuklarının bütün zorluklarını çekerler. doğum sancı, çocuk bakımı, ev temizliği vs her şey annelerinin yüküdür.bir anne aynı zamanda çocuğuyla ilgilenir ,dertlerine ortak olur en iyi arkadaşı haline gelir.annelik bu dünyadaki en zor meslektir.annelerin yapamadığı ve yapmadığı bir şey yoktur.ne olursa olsun çocukları için her şeyi göze alırlar ve bu yolda canlarına bile verirler.

0

tüm çileyi çektikleri için hamilelikte başlayıp yaşlansak ta her zaman bir anneye ihtiyaç duyuyoruz. çünkü onlar sonsuz bir sevgi ile bağlanıyorlar. yeter ki yavrum iyi olsun diyorlar. her zaman öncelikleri evlatları oluyor.

0

çünkü o doğum sırasında bütün kemiklerinin kırılabileceği şiddet te bir acı yaşıyor ve yıllarca kendinden önce çocuğunu düşünüp kol kanat geriyor,kendinden çok fazla fedakarlık yapıp özveri gösteriyor,başka ne olabilir zaten.

0

çünkü annelerin çektiği çileleri kimse çekmiyor.annenin doğum esnasında çektiği acı neredeyse çoğu kemiğin aynı anda kırılmasına bedel.bu acıyı canlı canlı çeken birileri varken cennet başka kimin ayakları altında olmalı ki? bir bebek büyütmek,insan yetiştirmek çok zor bir sorumluluk.kendinden bir parçayla beslemek,kendi sütünü vermek muazzam bir duygu.rabbim kimseyi annesiz bırakmasın.kimse kimsenin çilesini annesinin çektiği kadar çekemezmiş.anneler iyiki varlar.cennet onların her zaman ayakları altındadır.

0

anne olmak kadar kutsal birşey daha var mı ? hamilelik sırasında çekilen sıkıntılar doğum acısı dayanılacak şeyler değil. ama allah kadınlara dayanma gücü veriyor. doğur bak büyüt emek emek emek

0

anne olmak kolay mı ya hamilelik doğum gece uyumama o kadar sıkıntı dert