1

sınavlarda sınavdan sonra var değişiyor bazı sınavlarda 3 doğru bir yanlışı götürüyor şıklı sınavlarda 4 doğru 1 yanlışı götürüyor yani o da her sınavında farklı yöntemleri var bazı sınavlarda hiç doğrular yanlışları götürmüyor yani yanlışlıkla yaptığın kadar yanlışın oluyor doğru yaptığın kadar da doğrun oluyor ama bana göre mesela insan sınava girdiği zaman yanlış yaptı o kadar yanlışı sayılsın doğru yaptığı kadar da doğruları saysınlar insan okdar sınavda stres ter döküyor sonra yanlışlar doğruları götürünce de netler azalıyor netler azaldıkça da öğrencilerin morali bozuluyor bana göre bu sistem değişmelidir çünkü sen ne kadar hak etmişsin sen o kadar alman gerekir öyle haksızlık olur mademki yanlışlar doğruları götürüyor neden çok doğru olduğu zaman yanlışlar eksilmiyor öyle bir sistem kurdukları zaman böyle bir sistemde olması lazımdı.

0

3 yanlış 1 doğuruyu götürür bilemedin soruları işaretleme

0

sınavda şu an 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor

0

bunlar da şu an 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor

0

sınavdan sınava farklılık gösteriyor. bazı sınavlarda üç yanlış bir doğruyu götürürken bazı sınavlar da dört yanlış bir doğruyu götürüyor. girdiğiniz sınav da kitapçığın ön yüzünde ki yazıyı okuyarak daha kesin bir bilgiye ulaşabilirsiniz.

0

3 yanlış 1 doğruyu götürüyor dikkatli olunması lazm.

0

dört yanlış bir doğruyu götürüyor .sınav sistemi kalkmalı

1

eğer kpss sınavına gireceksen dört yanlış bir doğruyu götürüyor.

0

eğet bu sınav seçmeli bir sınav ise yanlış dğru cevabı götürür. bunu yaparken seçenek sayısına bakmalıyız. dört seçenekli yani a,b,c,d seçenelkleri olan bir sınavda üç yanlış bir doğruyı götürür. eğer a,b,c,d,e seçenekli yani beş seçenekli bir sınavda ise dört yanlış bir doğruyu götürür. yani seçenek sayısının bir eksiği.

0

sınavlarda 3 yanliş 1 doğruyu göturuyor şimdiki sistem nasıl bılmıyorum

0

kpss sınavını kastediyorsan 3 yanlış bir cevap bir doğrunuzu götürüyor. bundan dolayı daha dikkatli olmanızda fayda vardır.

0

sınav da 3 yanlış , 1 doğruyu götürüyor.

0

sınavlarda 3 yanlış 1 yanlışı götürmektedir.

0

bu durum sınavdan sınava farklılık göstermektedir. üç yanlışın bir doğruyu götürdüğü sınavlar olduğu gibi dört yanlışın bir doğruyu götürdüğü sınavlar vardır.hatta yanlışların doğruları götürmediği sınavlarda mevcuttur. sınavların en sevilen sistemide yanlışların doğruları götürmemesidir.

0

sınavda üç yanlış 1 doğruyu götürüyor 4 diyenler hangi sınava girmiş.

0

sınavda 4 yanlış 1 doğruyu götürür arkadaşlar.

0

dört yanlış bir doğruyu götürüyor bilmediğin soruları kesinlikle işaretleme

0

sınavlarda üç yanlış bir doğruyu götürür. çok saçma bir sistem.