0
0

kendi halunde kimseye zararı ziyanı olmayan garibim......

0

hayatta tam olarak kendim gibi davranan ve kendim olan birisiyim

0

kendimi anlatmayı fazla sevemem insanların anlatması daha iyi ama burda tanıyan yok durustmdur birşey olmuşsa yada iyi kotu insanın isterse kalbi kırılsın fark etmez hemen yüzüne söylerim yani herkes için geçerli bu

1

kimine göre çok konuşkan kimine göre çok sessiz içine kapanık kimine göre iyiyim kimine göre kötü bunlar değişiyor kişiden kişiye hal ve hareketleri insanın her insana aynı muamele yapılamıyor bazen .ama bence kendime göre çok konuşkan çabuk duygulanan ve çabuk sıkılan birisiyim. :)

0

hayatta tam olarak ülkesine ve bilime adanmış kendini yetiştirmeye çalışan ilim yolunda bir leyla 'yım.

0

hayatta tam olarak kendimim daha ötesi yok zaten.

0

insanlar içinde bulubdukları hayatın bir noktasında yapmaya başladıklar karar ve simler sonucu çeşitli roller ve sorumluluklar üstlenir. okul çağında tam bir oyun ve futbol hsdtası, üniversite yıllarında tam bir derskolik, askerrde tam bir görev adamı. iş hayatında olması gerektiği gibi yapan ve aile hayatında da aile reisi olarak görüyorum kendimi. insan hayatı boyunca o kadar çok rol üstlenir ki baxen farkında olmadığımız roller de vardır. çocuklarımıza örnek olma, çevremize duyarlı olma gibi. imsanlar bu rollerinde ne kadar mutlu olurlarsa o kadar çok başarılı olurlar.

0

hayatta tam olarak hayalleri fazla olan biriyim . ve bu hayallere hedeflere ulaşmak için çok çalışan biriyim .fakat hayat acımasız sürekli zorluklarını gösteriyor o yüzden maalesef bu hayallerden kopuyor insan zamanla .hakkımızda hayırlısı diyorum ve hayata devam ediyorum yapacak bir şey yok ...

0

bu hayatta kim olduğumu bir türlü bulamadım. hep gıpta etmişimdir kendisini bulmuş insanlara. nereye gittiklerini biliyorlar. oysa ben hala ne için yaşadığımı, kimin ne işe yarayacağımı bilmeden umutlar karmaşası içinde bocalayıp duruyorum.görevimin ne olduğunu ne için yaşadığımı bile bilmiyorum.

1

ayrıca hayatta tam olamayışımın sızıntılarını hep yaşamış biri olarak sıradan bir insan olmayı ben istemedim. yaşananlar beni buraya getirdi. sonuç olarak kendimi tam olarak ifade edemem. bundan dolayı ne istemiş olduğumu bilmiyorum.

1

hayatta tam olarak sıradan bir insanım. o kadar sıradan bir vatandaş.

0

hayatta kalmaya çalışan bir kulum daha nasıl acıklanabılırkı

0

hayatta tam olarak istediğim kisiyim. fakat bu kişiliğimin yanında istediğim imkanlara ne yazikki sahip diğilim. kişiliğimin diğil ama sahip oldugum imkanların değişmesini isterdim. fakat allah böyle bir imkan sunduysa bize isyan etmek yerine sükür etmek düşer. unutmayın ki beterin daha beteri vardır,bu yüzden şükür etmeyi bilmeliyiz.

0

hayatta tam olarak kimim ben bile bilmiyorum bu nasıl soru.

0

hayatta tam olarak olmak istediğim kişiyim desem yeterli olurmu