0

niye mi ? çünkü var olduğumuz sistem marjinalleşmeyi modernite sanıyor kendi özünü kendi kökünü geri kalmış görüyor bunuda içimize medya ile sokan batılı zihniyetler diye sanıyorum anlıyağın biz ölmüşüz ağlıyanımız yok kendi güzel özümüzü bırakıp batılılara özeniyoruz

0

ne alaka kim batıya ödenmiş insan doğduğu yerde olmak ve ölmek ister bende egeliyim batılı burda doğup ölmek isterim aynı toprak ama doğuda taşıyan yani orasida güzel ama ben taşıyan şahsen benim doğduğum büyüdüğüm yerde olmak isterim sende hindistan'da çin'e paris'e özen ozaman eşitlik olsn :))

0

doğu ya da özenebilir sin japonya da kötü bi ülke değil

1

batı medeniyettir ondan olmasın sakın.. iki saat evvel bir resme denk geldim.. 1930'lu yıllardaki ülkemizdeki kadınların resmi.. o kadar zarif ve güzel giyinmişler ki.. bu tarz genelde fransızların moda tarzına uyuyormuş.. kadınlar naif, döpiyesler içinde, güzel ayakkabılar, makyajsız suratlar ama bakımlı saçlar falan.. bir de günümüzü düşündüm.. türbanlar, çarşaflar.. neden benim ülkem yüzünü orta doğuya dönsün ki; medeniyet varken..çağdaş uygarlık boşuna demiyorlar..