0

2023 te sandığımız gibi iyi şeylerin olacağını sanmıyorum türkiye 2023 ü lozanın süresinin sona ereceği için bekliyor ama anlaşmada net olarak bu konudan behsedilmiyor ve gizli tutulan bir sürü madde var bunları öğrenmedikçe tam bi yorum yapmak yersiz olur

0

kıyamet kopa bilir onu allah bilir tabide teknolojik gelişmeler çok ilginç olabilir. 4. dünya savaşları çıka bilir belki bizlerde öle biliriz yaşamda olmiya biliriz. yada evlenirsin çocukların olabilir.

0

iktidarın arkasına sığındı tek şey bu.hayal dünyalarında yaşanıp gerçeklerin topluma etkisi düşünülmeden ilerleyen kampanya

0

tam bilemiyorum ama bir yerlerden duyduğuma göre yer altı kaynakları çıkacakmış herhalde yani

0

çok bilgim olmasa da en azından tarihte yapılan anlaşmaların biteceğini ve artık yeraltı kaynaklarımızı çıkarabileceğimizi bunun da ülke ekonomisini ileriye taşıyacak ve dışa bağımlılığımızı azaltacak. dünya ekonomisin de üst sıralara yerleşeceğiz.

0

türkiye ekonomisi yükselişe geçicek, 2020 yılı itibariye yükselişe geçicek türkiye,daha güzel günler bizi bekliyor. türkiye'nin astrolojik haritası çok güzel satürnü yüksek.

0

türkiye için birçok şey farklı olacak yeni yeni şeyler olacak tam emin değilim