0

evet malesef alamadigim cok oluyor. pantolonlarda cok sikinti yasiyorum ben. pantolonlarda ben dar paca pantolon kullanmayi sevmiyorum ve piyasadaki pantolonlarin %85 i dar paca pantolon. ve artik giydigim pantolonlari sadece lc waikiki de buluyorum. yoksa oyle pek elbise turu kullanmadığım icin pek sikinti cekmiyorum. giyimim biraz spor oldugu icin onlari da defacto ya da lc waikiki de buluyorum spor tarzi elbiseleri.

0

evet var küçükken aradığım bir abiye vardı bir türlü bulamadım bu aralar ise aradığım bir markanın ayakkabısı var istediğim modeli bulamıyorum.

1

kuzenimin düğünü için elbise araştırırken internette bir elbise beğenmiştim ama bir satış sitesi değildi, modellerin olduğu bir siteydi ve elbiseyi asla bulamadım. terziye diktirmek istedim ama hem zaman kısaydı hem de terzi, kumaşı böyle olmaz, tülü böyle olmaz deyince vazgeçtim istediğim sonucun ortaya çıkacağını düşünmedigimde. ama halen aklım elbisededir.

0

yok begendigim herseyi aliyorum allaha binlerce sukur

0

sadece kıyafet değil maalesef satın almak istediğim şey

0

satın almak istediğim kıyafet yok . beğendiğim birşey yok doğrusu .
hoş beğensem de onu alacak param da yok zaten . öyle çok alışveriş yapmayı sevmem , kendime uygun yakışanı sürekli kullanışlı birşeyler almayı tercih ederim . podyuma çıkıyormuş gibi giyinip , dışarı çıkmak bana çok saçma geliyor .

0

yok çünkü bulduğum an beğendiğimi alıyorum