0

fetöcü hainlar bu devletin, milletin birliği bütünlüğüne saldırdı darbe girişimde bulunmuştur.milletimiz bunun olmasına izin vermemiştir bu uğurda bir çok şehit verdik ama milletimiz devletimizi bu hainlere teslim etmedi.

0

darbe girişimi oldu,çok şehit verdik allah birdaha yaşatmasın inşallah

0

ankara'da kizilayda darbe olmuştur hatta ordaydim tam meclisin bombaladığı sıralarda önündeydim aslına bakarsak darbe saat gece 5 te olacaktı ama mit haber vererek darbeyi öğrendikleri için erken yaptılar gece yapsalardi basarili olacaklardı ama kimse ölmedi akşam olduğu için birnevi savaşa yerine döndü ortalık gaziler falan oldu allah yardım etsin hepsine inşallah

1

benim için 15 temmuz 1987 yılının önemi vardır.. oğlum dünyaya gelmiştir. bu bahsettiğiniz tarihte de benim hep dediğim şu'dur; yıllarca tabiri caizse aynı yatakta yatarken birbirlerine ne istediler ise veren siyaset ve cemaat kanadının büyük aşkının çıkarlar yüzünden bittiği ve oğlumun canım güzel gününü lekeledikleri gündür.. bir zamanlar aşkla gel pensilvanya özledik, bitsin bu hasret diyenlere cevap okkalı şekilde verilince, biri kandırılan masum kız olmuş diğeri de cezadan kaçan delikanlı olmuştur. kandırılan halen başka cemaatlere göz süzmelerin de bulunmaktadır. sağlık bakanlığı misal menzilcilerin elindedir.. bir başkası da diğerinin. inanmadığım bir de üstüne üstelik dağ bayır bu adı verip bir de resmi tatil yaptıkları gündür.. ben bunları yazsam da oğlumun yaş günüdür.. başka bir şey değil..

1

ankara'da darbe olmuştur akşam saatlerinde başlamıştır.

0

darbe olmuştur , fetö darbe girişiminde askerleri ile bulunmuştur ama çok şükür millet güçlü ve büyük gelmiştir