0

sitede degismesini istedigim iki sey var. birisi bu mesajlari silme ozelliginin gelmesini istiyorum. sitedeneredeyse ilk zamanlardan beri mesajlarin silinmesi konusunda fikirlerimizi bsyan ettik sorumaniye. hep altyapi yenilikleri yapildigi halde bu konuda birsey yapilmadi. ikinci degismwsini istedigim sey ise seviyelere gore soru soema limitinin gelmesi. eger boyle birsey llursa herkes soru sormada limit var diye daha iyi soru soracaklarini biliyorum. o yuzden birde soru sorma limiti. daha baska birsey istemiyorum bu ikisi disinsa. ilk gunlerden beri diyoruz bunlari ama. daha olan birssy yok malesef.

0

benim sorumanide olmasini istedigim ilksey her uyenin kendisine ait bir profil resmi olursa oraya profil resmi koymasi.ayrica burda belli bir seviyeye gelen uyelerin aslinda kuruslarina zam olmasi lazim diye dusunuyorum buda etkili yada verilen cevaplardan belli sayi olsun mesela bu daha etkileyici olur gunluk bir cevap baraji koysan extradan o cevap barajini asan kisiler burda extra para kazansa daha guzel ve mantikli bence diye dusunuyorum.

0

şu msjlari silme uygulaması gelse çok iyi olur yani benim için link o kadar önemli değil olsada olur olmasa da olur yani

0

@cihatiraz4480 aynen kanka. biz susmayiz.sorumani ekibi istesin iki gune buralari senlendirmis, uyeleri canlandirmis oluruz ;)

2

sana katılıyorum cevabına knka , biz sohbeti severiz biliyorsun ;)

1

sorumani'de olmasını istediğim bölümler var. mesela, seviye atlayan insanların bir seviyesini gösterir avatarlı bir bölümü. yani mesaj atınca avatar ya da resminizi çıkması, ayrıca seviyesi atlayan insanların kazançlarının da artması. öte yandan kaliteli olan daha önce hiç sorulmamış soruları bir köşede durması. ayrıca yarışmaların haftada bir yapılması gibi olabilir.

1

bazen bizim sorularimiza cevap yazan yazarlsra cevap veriyoruz ama onlar cevap verdigimizi goremiyorlar. o cevabın altında ya yanitla diye secenek olsun ya da yazar o cevabi yazdiktsn sonra etiketleyebilme olsun diyorum.