0

sonbahar bitimi kış başlangıcı beni anlatır. hep bulutlu pis havalar tamda benim ruh halimi anlatıyor.

0

beni anlatan mevsim ilkbahar en kötü günde bile gülebiliyorum. ama bazende hüzün çökebiliyor.

0

beni anlatan mevsim sonbahardır. bazen öyle neşeli oluyorum ki sanki böyle hava mis oluyor ama bazen de öyle mutsuz, öyle yorgun oluyorum ki sanki yaprak döküyorum.

0

beni en iyi bahar mevsimleri anlatır bahar gibi bir şeylerin başlangıcı ya da durulması çok iyidir. beni tam ifade eden mevsimdir.

0

kasım şubat arası benim aylarim
yaz aylarında pek sıcak oluyor

0

sonbahar. ekim doğumluyum. ondan olsa gerek.

0

sonbaharla kış arası doğmuşum sonbaharı çok seviyorum,bana da benziyor hatta hırçın,dikbaşlı kararsız yağmur mu yağsam,güneş mi açsam arası gelip gidiyor.ama bir de ilk bahar var ki işte bende ona tutuluyorum insanın içi kıpır kıpır oluyor,yaşama sevinci veriyor,ümit veriyor yeniden ayağa kalkıp bir kez daha dedirtiyor.

1

aslında ben yaz mevsimini çok severim ama beni anlatan mevsim kış. çok ağlarım tıpkı yağmurlar gibi. çok karamsar bir yapım var tıpkı bulutlar gibi. beni tanımayan insanlar beni kendini beğenmiş olarak görür tıpkı soğuk gibi. herkesin yaptığı kötülükleri, söylediği yalanları örterim tıpkı kar gibi. umarım anlatabilmişimdir. :)

2

sonbahar... hasat dönemi. emeklerin karşılığının alınığı zaman... rengarenk bir tabiat... hemen hemen doğanın tüm renklerinin ortaya çıktığı, birbirine karıştığı ama bütünün de parçanın da güzel olduğu cümbüş...

yürürken yaprakların çıtırtısının hissedilişi, sesi... yağan yağmurlar... temizlenişi doğanın. günahların temizlenmesi gibi, ruhun yıkanması gibi...