1

bu karşı tarafa çok büyük haksızlık olur. kendime de eziyet olur. işin sonu pişmanlıklar, aldatmalara kadar varır. ama dizilerde sürekli böyle durumlar söz konusu, artık senaryoları kimler hangi kafalarla yazıyorsa. sürekli birbirini sevmeyen çiftler çarpık bir biçimde birbirleriyle ilişki içinde olanlar derken artık normalleştirilmeye çalışılıyor galiba. unutmam gerekiyorsa unutur ve bir ilişkiye sonrasında başlarım.

0

birini unutamadığımız zaman yeni bir ilişkiye başlamak karşıdaki kişiyle yapılan büyük bir haksızlıktır. aynı şeyi başkasının bize yapmasını ister miyiz tabii ki de istemeyiz. o yüzden sevdiğimiz kişiyi unutmak için bir başkası ile çıkarsak çıktığımız kişinin de duygularıyla oynamış oluruz ve onu da kendimizle aynı acıya sürükleyebiliriz. bu yüzden karşımızdaki kişiye bu haksızlığı yapmamız çok yanlış olur.

0

hayır yapmadım biriyle çıkarken ayrıldım evet ama tamamen bitmişti bi hafta sonra biriyle tanıştım ama onu unutmak içim değildi tabiki ve şimdi 3 yıllık evliyiz

1

hayır tabiki de başlamam ve başlanmaması gerekir. bu yeni ilişkiye başladığımız insan için çok büyük haksızlık olmuş olur. bir nevi o insanı diğer kişiyi unutmak için kullanmak gibi bir şey.

0

böyle bir şey yapmam. bunu yapan çok fazla insan var bana göre bu büyük bir kul hakkı yemek karşı tarafın ne suçu olabilir aklında başka biri olan biriyle birlikte olabilicek

0

ben başlamazdım. ama unutamadığım biri varsa hayatıma devam etmek için çabalardım.

0

en son yapacağım şey olur, sağlıklı bir ilişki olmaz.

0

aslında evet başlarım belki diğerini unuturum umuduyla ne kadar doğrudur orasını bilemem ama.

1

birini unutamadığınız ise ve hala onu düşünüyorsanız bence hemen harekete geçin ve bu durumu yok etmeye çalışın. istediğiniz kişiyi elde etmek için harekete geçin. ama böyle bir durum söz konusu değilse başka bir kapıya yönelin derim. çünkü boşa zaman harcarsınız ve kendinizi yormakla kalırsınız. çok seviyorsanız illaki açılmanın yolları vardır. ama dediğim gibi sevdiğiniz kişi ulaşılamaz ise yapacak bir şey yok. kalbinize gömmekten başka. bundan sonra başka biriyle birlikte olmanın yollarını arayıp mutluluğu yakalamak zorundasınız. hayat devam ediyor hem de herşeye rağmen. ayrıca herkes kaderini yaşara ve kaderine de razı olmak zorundadır. herkes nasibini yer ve nasibi ile birlikte yaşar. yapacak fazla birşey yoktur.

0

unutmadan başlamam hem kendime hem karşıdaki kişiye saygısızlıktır.

0

bazıları çivi çiviyi söker der. ama karşımızdakine büyük bir haksızlık bu.