0

sac boyası kimyasaldir ve hiç bir doktor önermez fakat biz bayanlar beyaz oluşumundan dolmayı kullanmak zorunda hissederiz kendimizi

0

ben şimdilik bi zararını görmedim
gören kişi gördüm tabi ki

1

saç boyası saçları yıpratır, döker, aşırı beyazlatır ve sürekli boyamak zorunda kalırsınız. daha önce kuaförlük yaptım ve gözlemledim.

0

hayır kaliteli saç boyaları saçı nike dökmez saça verilen en büyük zarar renk seçimi hatasızdır pembe yeşil mavi gibi renkler saçak olmaz

0

kötü koku saçlarda yanma yapranma yapısını bozma sertlik dökülme kepek

0

tam tersi dökülmeyı engelliyor benim saçım ne zaman dökülse boyuyorum dökülmesi kesiliyor bu dediğim hiç saçını boyamamis kisilere geçerli değil saçını boyayanlar için geçerli saçları boyaya alıştığı için saç boya istiyor boyadiginizda da dokuması kalmıyor.

0

kimyasal olduğu için döker kınadan boya yapmak daha mantıklı hem saçı besliyo sari haricinde isteğin renkleri elde edebiliyosun.

0

saç boyası gerçekten zararlı olduğunu düşünüyorum ve saç diplerimize ve saçlarımıza zarar verdiğini düşünüyorum çünkü aslında gerek olmadığını düşünüyorum insanların daha doğal olması taraftarıyım aslında fazla kendilerini böyle gereksiz şeylerin için para vermemeleri lazım hemde veriyorsunuz hemde kendinize zarar veriyorsunuz yaşlılık zamana doğru belki yaptırabilirler ama öyle 30 yaşında filan yaptıranlar var ve hiç gerek olmadığını düşünüyorum bir saç boyası maliyeti aşağı yukarı 200-300 kadar para veriyorlar bence çok para bir ailenin belki de bir aylık mutfak masrafı onun için en azından boyaları alıp kendi kendimize uada ailedeki bireylerden yardım alabiliriz ben çevrem de çok görüyorum şikayet edeni o kadar para verdim ama yinede pek fazla bi güzel olmadı gibi diyene arkadaşlarımdan yada akrabalardan olsun onun için kullanmamaya dikkat etmeliyiz.

0

saç boyası, doğal olmadığı için tabikide yararlı değildir. yani saçta dökebilir saçlara zarar da verebilir yıpranmasını sağlayabilir eski saçlarımızdaki gürlük kalmaz. ben hiç saçlarımı boyamadım ama saç boyası çok sattım gerçekten de o piyasanın içinde de bulundum çok tavsiye etmiyorum ama kaliteli ürünler almak bence daha iyisi ve saçlarınıza bakım yapma kullandığımız şampuanlara dikkat etmek bence en önemlisi ..

0

çoğu kişi dökmez hatta faydası var dese de kesinlikle zararlıdır kimyasal bir içerik olmasından belli zaten

0

saç boyaları çok fazla kimyasal madde içerdiğinden saçı döküyor evet. hatta saçları yakıyor. bunu zaten biliyoruz. bitkisel boyalara yönelin mümkünse.. bu kimyasal boyaların en büyük zararı kanser yapması. içindeki kimyasallardan dolayı. hatta bu kimyasal saç boyaları çeşitli alerjik hastalıklar, bununla birlikte yüzde ve gözlerde ödem, saç diplerinde yaralar, saçın aşırı kepeklenmesi, saç dökülmelerine neden olabiliyor.

0

saçlarımı iki yıldır boyalı kullanıyorum ve hayır dökmez saçlarınızı daha sert bir hale getirir ve şekil alması zorlaşır ama bir saç kremi ile bu sorunu çözebilirsin boyalı saçları için özel saç spreyleri var onları da kullanmanızı tavsiye ederim.

0

sonuçta kimyasal elbette döker, yıpratır. ama bitkisel olanları iyi olabilir.

0

sac boyası saçı döker mi tartışılır bende dökmedi fakat gel gelelim dipleri çıkınca çok kötü duruyo sürekli boyamak zorunda kalıyoruz bence en iyisi hiç boyaya bulasmamak bu arada kanser yaptığı da muhakkak

1

saç boyalarının mutlaka zararı vardır. sonuçta kimyasallar her biri.. ama biz kadınlar yine de boyamaya devam ediyoruz. cildinizde öncelikle hassasiyet olup olmadığını anlamak adına boya biraz bileğe sürülür.. allerjik reaksiyon veriyorsa boyayamazsınız. saçınızın içinde yar varsa size zararı dokunacaktır. onun dışında gözünüze getirmeyeceksiniz.. bunları yapmadığınız sürece bence fazla zararları yok.. saç döktüğüne inanmıyorum ben.. bende olmuyor en azından.

1

bence döker sonuçta saçların doğal halini kimyasallarla dolu bir boya ile değiştirip yeniden oluşturuyorsun. ve bu da yetmezmiş gibi o boyalar saç diplerine nüfuz ederek saçların sağlıklı çıkmasını engelliyor bundan dolayı döküyordur.

0

eğer makul bir sebebiniz yoksa saç boyasını kullanmanızı tavsiye etmem. çünkü saç köklerine zarar veriyor.

0

saç dökülmesi olmuyor fakat bir sure sonra saçın yapısı boyaya alışıyor . boya olmadığı zaman saç çok cansız oluyor

0

saçı bıyamak hem kimyasal olduğu için saçınıza ve derinize zarar verir.hemde saçınızın erken yaşta beyazlamasına neden olur.
ne kadar çok saç boyuyorsanız beyaz saçınızdan o kadar çok gelecek demektir.
saç boyamak zararlı evet ama yapılan makyaj kullanılan makyaj malzemeleri bunların tümü de kimyasal.
günümüzde bunları kullanmayan kim kaldı ki?
hepsini geçiyorum,kullandığımız yemekler,güvenip yediğimiz meyve sebzeler hepsine kimyasal madde ekliyorlar,gdo veriyorlar.günümüzde sağlıklı ve katkısız o kadar az madde var ki,bunlara ulaşmak oldukça zor tabi kasaba,köy gibi yerleşim yerlerinde yaşamıyorsak.
kimyasal,kanser diyoruz ama kanser hücrelerinin her insanın vücudunda var olduğunu sadece çevresel veya biyolojjik faktörlerle bu hücrelerin sayısında artış yaşandığında bir kanser hastası olduğumuzu bilmiyoruz.yani diyeceğim o ki,günümüz de kanser grip kadar sık,kanserden korkarak yaşarsak elbette bizi gelir bulur.
bulunduğumuz koşullarda çevresel faktörleri hiçe saymak mümkün değil,yahut uzak durmak.
kimyasal vücüdumuza almasak,radyasyon alıyoruz,radyasyon almasak sulardan bir sürü bakteri alıyoruz.bugün gördüğümüz herkes bu faktörlerden etkileniyoruz.

0

saç boyası saçları döker ve kansere yol açar