1

sessiz çığlık mı dedin? evet sessiz çığlık çevrende olan bitenleri haykırmak istediğin halde sadece kendi içinde yaşamandır. içinde kıyametler kopar çevrende dönen entrikalara. lakin haykırsanda anlayacak kimsecikler yoktur ki. o zaman ne yaparsın bütün haykırışları kendi içinde yaparsın. çekilirsin bir deniz kenarına derin bir nefes alırsın ve nefesi geri salarsın. işte buna sessiz çığlık denir.

0

sessiz çığlık diye bir eserde var acaba ondan bahsediyorsun diye düşündüm ama bu duygusal anlamda olan sessiz çığlık ise gerek korkuyla ve gerek yalnız kalmaktan bazen bağırmak ve içindekileri haykırmak istersin ama çevrendeki hiç kimseye söyledin laflardan zarar görmesin diye bunu kendi içinde bağıra çağıra dile getirirsin sessiz çığlık kimseye söyleyemediğin de itiraf edemediğin şeyleri kendi içinde bağırıp çağırman kendine zarar vermen demektir aynı zamanda

0

sessiz sıglık içimize attıgımız duygular sonucu ortaya cıkan bir seydir. sessiz çığlık kimseye bagırmadan,küfür etmeden hiç ses cıkarmadan yaşadığımız duygulardır. içimiz cıglık cıglıga bir çok konuya tepki gösterirken vücudumuz hiç bir ses cıkarmaz. oldukca güzel bir terapi yöntemidir. hem etrafımızdaki insanların kalbini kırmaz hemde onları üzmeyiz. yaşadıgımız sorunları cevreye zarar vermeden isyan ederek tepki gösteririz. bu sessiz cıglık olayı herkesin yaptıgı bir eylem diğildir. fakat yapan insanlar oldukca çoktur. bende bu terapiyi sürekli olarak uygulayan bir insanım. bu yüzden herkese tavsiye edebilirim. bu terapi yöntemi ile güzel sonuclar elde edersiniz. bu konuda bana güvene bilirsiniz.

0

kimseye laf etmeden içten içe içinde fırtınalar kopar ama kimse duymaz.