0

kan lekesinin çıkması baya zor diye biliyorum.
elbet çıkaran vardır ama o da kullandığı markalı deterjanlar sayesindedir.
kan lekesi kurumamışşsa hemen müdahale etmek bir nebze bile olsa kan lekesinin çıkartabilir ama kan lekesi kurumuşsa çıkarması zordur diyebilirim. insanı baya bir uğraştırır.

1

kan lekesi taze ise uğraşmanıza gerek yok direk suyun altında yıkayarak çıkartabilirsiniz ancak kurumuş kan lekesini çıkarmak çok daha zordur. ancak benim sürekli olarak uyguladığım yöntem sıcak suyun içinde eğer kumaş beyazsa çamaşır suyu renkli ise deterjan dökerek bir gece bekletiyorum kan lekesi yumuşadığı için deterjanla biraz çitileyince bürük bir oranda çıkıyor. sonra bir şey yapmadan al makineye at güzelce yıkansın illaki leke çıkacaktır. ben çıkmayan kan lekesi görmedim daha. tek yapmanız gereken lekeli bir şekilde uzun süre bekletmemek yani kumaşın derinliklerine işlemeden lekeye müdahale etmek.

0

kan lekesi makinede çıkıyor ki bu kadar takmayın.

0

elif’le kan ikisinin üstüne kaynar sıcak su dökün iki 3 dakika bekledikten sonra onu silin sildikten sonra biraz üstüne ketçap döküp ketçaplı iyice ovalarıktan sonra en son yapacağınız işlem cif olur bu sebeple kan lekesinin olduğu yer parlar ama eğer kıyafetlerinizi döküldüyse bu kan yapmanız gereken tek şey beyaz sirke ile orayı silmek

0

makinaya atınca zaten çıkıyor yani ben bingo kullaniyom deterjan çıkıyor yani sende dene istersen