0

biz şuan 2019 yilina yeni girdik ozmana kadar neler degisir neler tabiki.burasi acık olursa ilk uyeler konusulur.vede daha cok degisiklikler olur.bizbugunumuze bakmamiz lazim 2030 geldiginde ozman o konuları konsusuruz bizde.

0

ilk insanlar gibi ilk uye olanlar kimler diye merak edeceklerdir. ne kadar kazandilar, bu zamana kadar nasil kazandilar diye soeular sorulur bence... birde sorumani ne zaman kuruldu, bu zamana kadar ne kadar para dagitti sorulari sorulabilir

0

bence sorumanide bizler zengin olmus oluruz hiç soru cevaplamaya gerek kalmaz referanslarimiz sayesinde gelir elde ederdik insanlar merak ederdi bu site güvenilirmidir değilmidir diye bence.

0

ekşi sözlükte olduğu gibi bu yazılarımız tarihlere göre ayrılacak. eski yazılara nasıl bakıyorsak orada burada da öyle bakacaklar bu açtığımız sorulara.

0

yani 12 yıl sonrası. bu site ne zaman kuruldu- şimdiye kadar ne kadar ödeme yaptı gibi şeyler konuşulur ve bizim buraya yazdıklarımız da artık atasözü olarak geçer. yeni jenerasyon bu yazıları okuyup gülecektir muhtemelen

0

yapay zekalar bizi bir kenara itip siteyi ele geçirmiş olmasın da... :)

0

ya ucaklarda eskide kaldı artık ışıklanmaktan yorulduk geti gelsin uçaklar falan .d

0

arka sokaklar bitti mi dksşflsldşslfşisşd