1

şarkı dinlemek tabii ki de herkesin sevdiği bir sanatçı ya da şarkılar var ben en çok severek dinlediğim şarkılar 1ay doğar ilk akşamdan geceden birde kime kin ettin de giydin alları gesi bağlarında dolanıyorum en çok bu tür şarkıları severek dinliyorum.

1

günümüzde daha çok dinlenilen şarkılar pop müziğidir.sanatci olarakta sezen aksu, yıldız tilbe bunlar günümüze kadar gelen ve hala şarkıları beğeniyle dinlenilen eski şarkıcılardır.

1

ümit özay ' oda yanıyor buda yanıyor' bu aralar favorim.

1

bu aralar aleyna tilki popüler gibi... genç ve yetenekli bir şarkıcı.ben çok dinleyicisi değilim.fakat başarıları yok diyemem değil.genç yaşına rağmen cesurca bir sektöre atılması göz ardı edilecek bir durum değil.kendisinin ne olursa olsun yolundan vazgeçmemesi dileğiyle... gençlerin önünü açmak gerekiyor.

1

bence günümüzde en çok tutulan ve dinlenen müzik tipleri hareketli müziklerdir diye düşünüyorum . ama ben pek hareketli dinlemiyorum . genelde bilmiyorum belkide çaldığımdan dolayı kaynaklaniyor olabilir , bağlama hayranıyım genelde türkü dinlerim .

1

ben genelde türkü yani daha çok saz ve ney olan , kaval olan türküleri severim , bana daha yakın geliyor , pop az dinlerim