0

ya ben zaten yabancı dizi olarak üç tane dizi izledim. onlarında iki tanesini tam tamamlayamadım. birisi şu meşhur lost dizisi... ikinci sezonu bitirdim üçüncü sezona geldim geçen sene de ondan sonra üçüncü sezondan başlayıp da devam edemedim. tekrar başlayacağım ona nasipse. bu dizinin konusu izlediğim kadarıyla anlatayım. bir uçak kazası geçiriyorlar ve bir adaya düşüyorlar. işte kurtulmaya çalışıyorlar. yeni bir uçak ya da bie gemi geçene kadar da hayatta kalma çabaları oluyor. ikinci izlediğim dizi de the wampire diaries. o da 6 sezon mu 7 sezon mu ne sürdü ben beşinci sezonun ortalarında bıraktım. daha doğrusu kaldı devam edemedim. :d bilgisayarımın harddiski yandı çünkü. hepsi bilgisayar hafızasındaydı. neyse. işte o da isminden de anlayacağın gibi vampirli bir dizi. en sonuncusu healer. bu kore dizisi. izlemediysen izlemeni tavsiye ederim. hadi konusunu yazmayayım da azıcık merak edersin de bakarsın belki filme. :)

0

arkadaşlar özür dilerim yanlışlıkla yazıyı tamamlamadan gösterdim. bu yazı onun devamıdır. profesör lakaplı kişi dısardan kamara ve telefon ile icerdekilerle iletişime gecer. neler yapcaklarını ve dışarda olan herseyi anlatır. herkesi bir tünelden kacacaklarına inandırırken,soygun bittikten sonra herkesin bildiği diğil kendi kazdıkları ve kimsenin bilmediği tünelden kacarlar. 2. sezon böylelikle sonlandı suanda 3. sezon cekiliyor bunun konusu ne olacak bilinmiyor.

0

en sevdiğim yabancı dizi la cese da papel dizisi.
konusunu anlatıyorum.
sekiz kişi tarafından oluşan bir soygun ekibi kurulur. bu gurubu profesör lakabı ile gercek adı bilinmeyen birisi tarafından kurulur. profesör küçük yaslarda babasını bir soygunda kaybetmiştir. bu yüzden senelerce babasının basaramadıgı soygunu yapmak için çalışmıs ve plan yapmıştır. bu ekibi toplayıp 5 aylık bir egitim vererek planı onlara anlatır. darphane soygunu yapacaklardır. uzmanca hazırlanmış bir plan var ortada. toplanan bu insanlar soygun konusunda basarılı oldugu için seçilmis özel kişilerdir. bu kişiker birbirlerinin adlarını bilmez. kendilerine ülke ve şehir adı verirler. mesela tokya,berlin gibi işimler ile bir birleri ile iletişim kurutlar. aldıkları bu egitim sonucu ile planı devreye koyarlar ve darphaneye girerler. tam 25 gün darpanenin içerisinde kendi paralarını basarlar. polislerin her hamlesi önceden bilinir ve onları yanlış yönderdiren bir plan vardır ortada. profesör lakaplı kisi dışarda kalıp onlarla telefon üzerinden bağlantı kurup kamaralar

0

fringe inanılmaz bir dizi bazı deneyler sonucu insnalarda oluşan farklılıkları konu alıyor inanılmaz birşey derin ve sürekleyici kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.