0

victor hugon jan veljanın maceralarını anlattığı sefiller adlı kitabı okumalısınız

1

benim unutmadığım kitap kürk mantolu madonnadır.

1

evet var kitabın adı öfke,yazarı da cihan erdem ilk başta sıkılarak okumuştum çünkü yabancıların yazdığı kitapları ve yaptığı filmleri izlemeyi sevmem ama sonradan aşırı şekilde güzel olduğunu fark ettim herkese tavsiye ederim çok sürükleyici ben tekrar tekrar hiç sıkılmadan okuyorum

1

okumayı en sevdiğim kitap tarzı ; bilim kurgu, psikoloji tarzı kitaplardır, ama unutamadığım hala etkisinde kaldığım ve aklıma her geldiğinde tekrar tekrar okuduğum kitap zülfü livaneli'nin kardeşimin hikayesi
zaman bana da bir nehir gibi geliyor. o nehirde yüzüyorum.sular akıyor ama hangi damla arkamda, hangisi önümde nehir mi daha hızlı akıyor, ben mi su önümden mi geçiyor , arkamdan mı kalkıyor anlayamıyorum. gerçek olan tek şey sonsuz bir akış.

1

ahmet batman korkma kalbim adlı romanı hiç unutmadıgım ve tevsiye edecegim tek kitaptır. konusu aşık olmaktan korkan bir adamın hayatını anlatıyor. ölümcül bir hasta oldugu için aşık olmaktan kacan bir insandır hikayede bahsedilen kişi. birgün bir kıza aşık olur ve bu kızı elde etmek için bir çok uğras veriri. sonunda bu kıza kavusur fakat hikayenin sonunda ne yazikki hastalığı yüzünden hayatını kaybeder. bu olay kavuştuktan sonra sadece 1 ay sonra gerceklesiyor. okunması gereken bir kitaptır,keşinlikle okuyun.

1

ben genelde psikoloji,,felsefe ve kişisel gelişim kitaplarını okumayı tercih ediyorum.
onlar hep kendimi hem de diğer olayları anlamı kolaylaştırıyor.
yani unutamadığım hiçbir kitap diye bir şey yok. bana göre kitaplar zaten çoğu insanlardan daha değerlidir. kitaplar sayesinde kendime birçok şey katıp kendimizi geliştirebiliyoruz.
kitaplar, benim en yakın arkadaşım, dostumdur.
bana diğer insanlar gibi zarar vermez. ayrıca bana zarardan çok fayda sağlar. fayda veren bir şey de temelinde benim için çok değerlidir.

1

unutamadığım kitaplar; sol ayağım kitabıdır. bu kitapta bir çocuğun doğuştan sağ ayağının olmayıp ve ayağının olmaması halde hayata nasıl tutunduğunu tek bacakla neler yapabileceğini anlatıyordu.

1

jack london beyaz diş romanı, lisede okudum ama hala aklımda.

2

bin muhteşem güneş, uçurtma avcısı, huzursuzluk, hayvan çiftliği, martı aslında çok var severek okuduğum romanlar ama isimleri aklıma gelmiyor canan tan, elif şafak ve zülfü livaneli kitaplarını çok beğenerek okuyorum.

1

olasılıksız,uçurtma avcısı,serenad,bir dinazorun anıları,sofi'nin dünyası