0

mabel matiz'in şarkılarını hiç sıkılmadan dinliyorum genelde. şarkıları bana ve ruhuma oldukça hitap ediyor. klipleri ile aram pek iyi olmasa da sesine ve şarkının sözlerine hayranım. resmen kendimi buluyorum diyebilirim. bir de eskilerden erkin koray var tabii.

0

sezen aksu şarkılarını hiç sıkılmadan dinlerim. yabancı olarakta bts ve exo şarkılarını hiç sıkılmadan dinlerim.

0

çok fazla var.hem yabancı hem türkçe.rap ve arabesk hariç bütün türleri dinliyorum neredeyse.sentenced-mourn, çağla şola-aşk senin adın,yearning-autumn, natassa theodoridou-den thelo,antonis remos- pou na sai, natassa theodoridou-mia kokkini grammi gibi bir çok şarkıyı hiç sıkılmadan dinliyorum.

0

bir çok şarkı var, sıkılmadan dinlediğim.sıralama yaparsam şöyle olucak.rota-mahrum,rota-hastalık, gazapizm korkuyorlar, gazapizm korkma, sayedar-kör olsa görür,enes alper-kalbime dokun,şiirbaz-eylül'e mektup,rota-vitreus, barış manço-gamzedeyim,cem karaca-tamirci çırağı,hidra-ölüme inat,infaz ft joker-gece boğmadan şehri.bu parçaları hiç sıkılmadan sabaha kadar dinleyebilirim, tavsiye de bulunuyorum dinleyin bu parçaları mutlaka.

0

benim hiç sıkılmadan dinlediğim şarkı öyle bir geçer zamanki

0

evet baya var hatta şimdi örnek verecek olursam demet sağıroğlu arnavut kaldırımları, neşe karaböcek intizar, melihat gülses göçmen kızı

0

şebnem ferah'ın şarkılarını hiç sıkılmadan dinlerim. daha kaç sene önce çıkardığı şarkıları bile hala dinlerim ben. öyle bir ses, öyle şarkılar her zaman olmuyor. :)