0

eğer düzgünce ağzını kapatıp çiğniyorsa sorun olmaz tabiki her kes çiğnemekte özgür ama ağzını aça aça ses çıkartarak yanindaki insanları rahatsız ederek çiğniyorsa bence hiç çiğneesinler daha iyi çünkü ne kadına ne de erkeğe yakışmayan hareketşerdir bunlar o yüzden adabıyla çiğnenmesi en doğrusudur.

0

erkekte de kadında da pek hoş durmuyor ama yine bir tercih yapacak olursak erkekler çiğnemesin. çok itici durur erkekte sakız.

0

erkekler sakız çiğniyor şimdi abart abart yenemezlerse bir sıkıntı yoktur ama kadınlar gibi şeylerlerse çevreden değişik tiplerinin olabilir kadın ve erkek eşittir erkeklerin sakız çiğnemesi değişiklik olabilir ama erkeklerse kısır çiğnemesi benim hoşuma pek gitmiyor ben de erkek olarak iyi bir şey değil ama sakız çiğnemeyin kadını erkeği olmaz herkes sakız çiğneye bilir herkesin kendi kararıdır kimsenin bir şey söylemeye hakkı yoktur cinsiyet ayrımıdır

1

erkekler sakız çiğneyince hoş durmuyor, aklıma nedense mahallede dedikodu yapan kadınlar geliyo.erkek dediğin sakız çiğnememeli, sinir oluyorum.

1

ne kadına ne erkeğe toplum içinde yakışan bir hareket olarak görülmez ama abartılmadıkca çok zevklidir çiğneyin anam bir daha mı gelicez dünyaya

1

sakız çiğnemekte bir sakınca görmüyorum . oldukça sağlıklı birşey . bunu kadın - erkek diye ayırmak oldukça saçma . insan gibi çiğnedikten sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum .

2

bir misophania hastası olarak katlanılması güç bir durumdur, kadın, erkek, genç, yaşlı fark etmez...

1

yakışıksızdır bence özellikle patlatma şapurdatma gibi

2

erkeklerin sakız çiğnemesi toplumda kötü olarak bilinsede bence kötü bir şey değil.çok abartılmadığı sürece.

3

sakız çiğnemenin cinsiyeti olacağını düşünmüyorum. biz kadınlar çiğneyebiliyorsak erkekler neden çiğneyemeyesin? hiç kimseyi ilgilendirmez.

0

erkekler sakız çiğneyemez diye bir kural tabiki yok,ama ağzında çeviri çevire kadın gibi sakız çiğnemesini yakıştıramıyorum ben bir erkeğe.

0

erkeklerin sakız çiğnemesi hoş görünmüyor ama bu herkezin ayrı bi zevki eskiden gelen bişey büyüklerimiz erkekler sakız çiğnemez demiştir hep

2

erkeklerin sakız çiğnemesi toplumda genel itibariyle hoş görülmeyen bir davranış olsada sakız çiğnemek belli oranda faydası olanda bir davranış.örneğin sakuz çiğneyen kişinin algısı daha yüksek olmasına katkı sağlıyor yeter ki abartılı çiğneme olup etrafınızdaki insanlara rahatsızlık vermesin.

1

herkes kendinden sorumlu bana dokunmayan yılan 1000yıl yaşasın.

1

valla herkesin kendi kararı erkeklere sorunca kızların sakız çiğnemesi uygun değil kızlara sorunca erkek sakız mı çiğner herkes kendi etrafındakini rahatsız etmediği sürece çiğneyebilir bunun cinsiyet ayrımının yapılmaması gerekiyor,herkes kendini bildikten sonra başkasının söz söylemeye hakkı yok yani

1

sakız çiğnemek doğal bir eylemdir kadını erkeği olmaz herkes çiğneyebilir görgü kurallarına uygun şekilde

1

erkek sakız çiğneyemez diye bir kural yok. sadece cak cak ses çıkarmasın yeter bu hem ne kadına hem de erkeğe yakışmıyor. edepli adaplı çiğnesinler işte.

1

bence erkeklerin sakiz çiğneme şekline göre değişir

1

erkeğin sakız çiğnemesi hoşuma gitmiyor yakışmıyor ama genede çiğneyen var

1

ay çok çirkin bence ben çok çirkin buluyorum hiç yakıştırmıyorum evet çiğneyen var benim sevdiğim adam da bazen çiğner ben kızınca atar ama çiğnememeye özen gösterir