0

eskisehir istanbul antalya izmir bursa diyarbakır

0

kayseri
aydın
bartin
isparta
yalova

0

bence türkiyenin yaşanabilir 5 şehri benim görüşüm 1. çanakkale türkiyenin tarih kokan yeri insanları cana yakın turistik güzel biryer trafik yok fazla sıkıntı stres az 2. iğdır havası doğası çok güzel heryerden uzak yaşanacak biryer 3. muğla ve ilçeleri küćük ve şirin bir ilimiz tarihi ve turistik yaşanacak bir yerdir 4. sinop çok güzel doğası var 5. balıkesir çok güzeldir bunlar benim tercihimdir

0

bence türkiye'de yaşanabilecek şehirler çanakkale, izmir, muğla,antalya, ve aydın'dır.bu beş il hem konum itibarıyla .hem sosyal yönleriyle hem de iklimleriyle sakinlikleri ile yaşanabilecek şehirlerdir.mutlaka başka yerlerde vardır ülkemizde.

0

izmir çanakkale sakarya samsun ve ankara

0

1- ankara
2- izmir
3- aydın
4- muğla
5- antalya
ankara'da yaşıyorum ve her anlamda her şeye ulaşılabilirliğini seviyorum bu şehrin. diğer iller ise benim ankara'dan vazgeçebileceğim, gelişmişlik düzeyi yüksek ve promosyon olarak denizi olan sevdiğim iller.

0

bana göre:burdur
izmir
trabzon
gökçeada
çorlu

0

karadeniz bölgesin de ki tüm yerlerde yaşanabilir.. doğası,havası ve doğallığı bakımından..

0

akdeniz ve ege bölgesindeki illerimizde yaşanılır bence.

0

1. ankara: oldukca güzel olan ve türkiyenin başkenti olan ilimizdir. ulu önderimiz mustafa kemal atatürk’ün mezarının yer aldıgı sehrimizdir. mustafa koç, vehbi koç gibi önemli kişilerinin müzeleride ankarada yer alır. bir ara idam cezalarının gerceklestigi ve işkenceleri ile gündeme gelen suanda müze olarak sergi haline gelen ulucanlar kapalı cezaevi de ankarada yer almaktadır.

2. izmir: akla gelen ilk isim ulu önderimiz mustafa kemal atatürk’ün adı aklına gelen bir ilimizdir. turizim ve tatil yeri olarak oldukca güzel bir sehirdir. gidilip görülmesi veya yaşanması gereken bir sehirdir.

3. antalya: izmir gibi oldunca güzel ve turizim,tatil yeri olarak tercih edilen bir güzel ilimizdir. yaşanmak için uygundur.

benim için 3 tane yaşanmadı gereken ilimiz mevcut. digerleri yaşanmaya deger bir il oldugunu düşünmüyorum.

0

muğla aydın izmir buralar benim yaşadığım yerler ve gayette yaşamaya elverişli aksaray askerlik yaptığım yer orasıda güzel e bi de istanbul diyelim

1

trabzon eskişehir antalya konya izmir

0

karaciğerlerinin iflas ettiği * olacak

0

nedenlerini açıklayayım.
1 ve 2 ‘nin eğitim seviyesi yüksek, hele tunceli’de bağırıp çağıran insan göremezsin.

3- şarj eder

4- emekliliğe ayrılma bölgesi

5- insanların kendi halinde olduğu, karaciğerleri daha 19’larında iflas eden kinsiz kibirsiz memleket :)

0

1-) sivas: kışın çok güzel olur. soğuk olması sobanın yanında oturmanıza sebep olur. sobanın yanında oturmakta çok fazla zevk verir.
2-) rize: yeşil renginin binbir tonu ile karşılaşmanız mümkün. bundan dolayı çok hoş bir şehir.
3-) batman : şehrin gelişmemiş olması, teknolojiden, radyasyondan ve kirli havadan uzak kalmanıza sebep olabilir.

0

1- izmir
2- tunceli
3- muğla
4- aydın
5- tekirdağ

0

trabzon, bursa, balikesir, canakkale ve mugla... tarihi dokulsrindan dolayi