0

artıları: -bir arızası olduğunda garanti özenle ilgileniyor, veya telefonda ücretsiz değişim yapılıyor.
-çok sağlam telefon
-güvenli telefon
-az model çıkarır ama öz çıkarır, yani samsung veya diğer markalar gibi çıkardığı telefonu kısa sürede unutmaz, 5 yıl sonra bile o telefona yazılım güncelleme yollamaya devam eder
-çok havalıdır,lüx cafe’lerde falan olmazsa olmazlardan biridir
-icloud sayesinde birisi sizin telefonunuzu çaldığında o telefonu verimli bir şekilde kullanamaz, hattâ siz isterseniz anında o telefonu kullanılamaz hale de getirebilirsiniz bu gibi durumlarda

eksileri: -bluetooth yok
-iphone 7 serisi ve üzerinde kulaklık da şarj aleti yerinden kullanılmaya başlandı, yani telefonu hem şarj edip hem kulaklıkla müzik dinleyemiyoruz, ayrıca kulaklık bozulduğunda sahtesi 80 lira, orjinali de 130 lira civarındaydı en son, sahtesini bile bulmak zor yani.

aklıma gelen avantaj ve dezavantajlar bunlar, fakat piyasadaki diğer markalarla karşılaştırdığımızda iphone’ların daha kaliteli olduğunu görüyorum ve özellikle de samsung’a göre iphone’ların parasını daha fazla hak ettiklerini düşünüyorum

0

iphone bir çok telefona göre çok daha kaliteli.
ben henüz eksi bir yanını göremedim.
fiyat konusunda biraz pahalı olsada değeceğini düşünüyorum.
telefon kullanmaya başladığımda ilk olarak iphone 4s ile başladım, bir dahada başka bit markanın telefonunu satın almayı hiç düşünmedim ve öylede oldu.
4 senedir iphone 6 kullanıyorum hala ilk aldığım günkü gibi sağlam.

0

apple telefon markası diğil bir teknoloji markasıdır. hem bilgisayar,hem telefon,hemde akıllı saat gibi bir çok teknolojik ürünleri üreten bir firmadır. en büyük rekabetcisi olan samsung firması ile karsılastırma yapılırsa daha iyi oldugunu görürsünüz. gelin hep beraber artı ve eksi yönlerine bi göz atalım. ben telefonlarında olan artı ve eski gönleri göz önünde bulundurcam.
artı yönleri:
1. ram ve isletim bakımından oldukca basarılıdır. andorid isletim sistemini kullanan telefonalar bir zaman sonra yavaşlama ve alan yetersizligi gibi sorunlar gösterir. fakat ülkede sadece applenin kullandıgı yazılım olan ios yazılımı bu sorunları bize yasatmaz. andorid bir telefonun 32 gb oldugunu düşünün ios bir yazılıma sahip olan 16 gb bir telefon daha çok alan kullanmanıza ve telefonun yavaslamasına göre daha iyi bir performans sergiler.
2. kamarası diger telefon markalarına göre cok daha basarılıdır. iphone marka telefonların kamaraları en çok konusulan basarıya sahip telefon kamaralarıdır.
3. telefonun tasarım ve performans olarak çok basarılıdır. diger markalarım ürettiği telefonlara göre çok daha güzel görünüm ve tasarıma sahiptir.

gelelim simdi eksi yönlerine.
1. diger markalara göre apple markası çok daha pahalıdır. hatta internette bir iphone yerine bi sahin alın diye hazırlanan yazılar,videolar mevcuttur. ne kadar pahalı oldugunu tahmin edin artık.
2. andorid telefonlar ile bluetooth akrarımı yapmak ve radyo özelliği yoktur. buda bir eski yön olarak gördüğüm bir konudur.
benim söyliceklerim ve bildiklerim bu kadar.

0

fiyatı dışında her şeyi artı telefonun. hiç şikayetçi değilim ben.