0

buna nasil baktiginiza bagli..
kimisi sessiz sakinlik acisindan degerlendirir.
kimisi kalabalik guvenli acisindan degerlendirir.
kimisi alisveris imkanindan degerlendirir..
o yuzden hic kimse burada ortak bir sehirde anlasamaz.
benim dusunceme gelince;bana gore en guzel sehir nevsehir. cunki;daha sessiz sakin daha ferah ve trafik gibi sorunu olmayan bir il.her ne kadar buyuk illerde ki is imkani olmasa da nevsehirin seviseli yani ise kapadokya sinin olmasi..
birde bos arazi cok muteahhitler icin iyi bir avantaj nevsehir.. :)

0

türkiyenin heryeri güzeldir , böyle bir sınıflandırma yapmak doğru olmaz , herkesin doğduğu büyüdüğü il en güzel gelir .

0

türkiye'nin en güzel ili sanat kültür doğa olarak metropol istanbul şehridir.

0

türkiye'nin her köşesi bir cennet gibi. ben de muğla'ya hayranım. tarihi ve turistik özellikleri, havası, suyu, denizi, yeşili ile yaşanacak bir şehir. insanları mutlu ve huzurlu, toplumsal bakış açısı da birbirine saygıdan geçen bir ilimiz.

0

turkiyenin en guzel sehri kahramanmaraş'tir.çünkü büyük sairler yetismistir dondurmasi dilllere destan , tarhana si ayri bir lezzettir kahraman milletin kahraman şehridir.

0

herkese kendi memleketi güzelse dr eskişehir çok iyi geldi bana nedense.gezdim ve epey değişik buldum.gayet yaşanılası bir kent idi.

0

türkiye’nin en güzel ili bşr tane değildir. bir çok ili biribirinden güzeldir. örneğin ege’nin incisi izmir, akdeniz’in güzeli antalya, iç anadolu’nun yıldızı aksaray, marmara’nın sahibi istanbul, karadeniz’in en güzeli trabzon, doğunun en güzeli erzurum, genet doğu anadolu’nun en güzeli diaybakır illeridir. bundan hariç tüm ülkenin en güzel illeri arasında tine bursa, çanakkale, edirne, konya, adana, isparta, ankara, kayseri, sinop, sivas van illerinde ayrı bir güzeldir. güzel ülkemin güzel şehirlerinde gezmek ve görmek nasip olması dileğiyle.

0

herkesin kendi dogdugu buyudugu yer guzel gelor insana o yuz den benim icin adana ama eger diyorsanki dogdugun yer haric neresi diye ozaman derim ki hic gitmeme ragmen eskisehir derim.

0

herkesin kendi memleketi güzeldir :) bence tekirdağ