1

tatlı hayat isimli sitcom cinsi bir dizi idi aklımda kaldığınca. çok baştan sona izlemedim. zaman zaman baktığımı hatırlıyorum, o da haluk bilginer'i sevdiğimden. türkan şoray'ı ben oldum olası hiç sevmem.

0

haluk bilginer ve türkan şoray'ın başrollerini oynadıkları dizinin adı tatlı hayattir

0

turkan soray ve haluk bilginerin birlikte oynadigi dizinin adi tatli hayattir

1

evet ya hatırladım..türkan şoray'ı çok sevmesen de haluk bilginer hatırına seyretmiştim..sitcom adı da tatlı hayat idi.. epey de oynamıştı sanırım..

0

tatlı hayat dizinin adı. zamanında çok severek izlemiştim. asuman dabak'ın da olduğu muhteşem bir oyuncu kadrosuna sahiptir. ülkemizde de beğeni ile izlenen bir komedi,aile dizisi olmuştur. dizinin orijinali the jeffersons isimli bir amerikan dizisidir. bizim ülkemizde uyarlama yapılmıştır. başarılı bir çalışma olup fazla izlenim değerlerime ulaşmıştır. ülkemizde 3 sezon çekilip orijinali 10 sezon dev ettirmiştir. ama tabiki haftalık gösterim süreleri farklıdır.

1

dizinin adı tatlı hayyattı. üç sezon boyunca oynamış ve 106 bölüm çekilmiştir. amerika'da on sezon oynayan the jeffersons adlı diziden uyarlanmıştır. başarılı bir dizi olmuş, yüksek ratingler almıştır.