0

kuzenlerim olurlar amca çocuklaru ve hala çocuklar ı olurlar

0

kuzen olur ama ben sevmem kendilerini uzak kalsınlar

0

dayımın çocukları olursa kuzenim olur amcamın çocukları da kuzen halamın da teyzemin de çocukları kuzen olur

1

anne ve babamın kardeşlerinin çocukları benim kuzenlerim olur.

0

annemin kardeşleri benim teyzem olur onun çocuklarında kuzenm olur annemin erkek kardeşi dayım olur daymn çocuklarında kuzenim olur babamın kardeşi halan olur halamın cocuklarida kuzenim olur babamın kardeşi benim amcam olur amcamın cocuklarida kuzenim olur yani hep kuzen oluruz toplam 32 kuzenim vardır

0

anne ve babamin kardesinin cocuklaru kuzenlerim olur.

0

annemin kız kardeşi teyzem olur. annemin kız kardeşinin çocuğu olursa doğal olarak teyzemin çocuğu olacak yani benim teyze tarafından kuzenim olmuş olacak.
annemin erkek kardeşi dayım olur. annemin erkek kardeşinin çocuğu olursa da yine doğal olarak dayımın çocukları olacak benim ise dayı tarafından yine kuzenim olacaktır.
şimdi sıra babamıza geçelim.
babamın erkek kardeşi benim amcam olur.babamın erkek kardeşi çocuk sahibi olursa amcamın çocuğu olmuş olur ve benim de amca tarafından kuzenim olur.
babamın kız kardeşi benim halam olur. babamın kız kardeşi çocuk sahibi olursa halamın çocuğu olur ve benim de halam tarafından kuzenim olmuş olur.
kısaca anlatacak olursak anne ve babamızın kardeşleri çocuk sahibi olursa o çocuklar bizim kuzenlerimiz olacaktır.

0

anne ve babamızın kardeşlerinin çoçukları yeğen olur

0

annemizin kardeşlerinin çocukları bizim yeğenimiz olur. babamızın kardeşlerinin çocukları bizim kuzenimiz olur. lakin ben yeğen kelimesini kullanmiyorum. hepsi benim için kuzen konumundadır. daha çok anne tarafimdan kuzene sahibim.