0

biz doğalgaz kullanıyoruz ama soba nin yeri ayrı keşke sobalı evimiz olsa sıcaklık pufur pufur o sesi çok özledim yanına otuqcn uyuyup kalcan

0

suan merkezi sistem var binada ama tabiki onun faturası var oburununde temizleme derdi var ama sıcaklık konusunda daimi olsa soba derim ben

0

her ne kadar pekliği cok olsa da kışları en güzel bence soba

0

bence doğal gaz daha güzel hem daha rahat hem de kullanımı rahat sobayı her sabah kalkıp yakmak gerekiyor ama daha da öyle değil.

0

soba kurmayı tercih ediyoruz, kış günlerinde derme çatma bir göz evde.kestane kebabının hayranıyım, sobanın bir çok özelliğinden faydalanabiliyoruz.mesela yemekleri alıp sobanın üzerinde ısıtabiliyoruz, çamaşırları da kuralayabiliriz.

0

her birinin ayrı bir derdi var hele soba kullanmak ayrı bir dert odunu kömürü ayrı sobanın kendisi borusu kirliliği dumanı da ayrı bir sorun biz bazen elektrik sobası kullanırız bazen de gerekirse klimayı kullanıyoruz ama şanlıurfa'nın havası fazla soğuk olmadığı için ısınma problemi de fazla yok.

0

ikisini de kullanmış biri olarak söyleyeyim. tabiki soba diyorum. yakması zahmetli ama doğazgazının kesildiği an da bitersiniz. donarsınız tabiri caizse.

0

ben kuşadası'nda oturmama rağmen soba takıyorum bana göre soba daha iyi yanı bu binada doğalgaz yok soba kullanıyor herkes

1

büyük şehirlerde soba yakmak mümkün değil artık. aslında üzerinde kestane pişirip dibinde uyku çekmek çok keyifli olabilirdi. ama sobanın temizliği ve işi çok fazla. ben zorlanırdım şahsen soba yakmak zorunda kalsam.

kalorifer yakmak daha temiz ve kullanışlı. hele doğal gaz varsa daha da güzel. artık hepsi pahalı oldu ama.