0

evet var. öncelikle çok kitap okuyan birisi olduğum ve şuan çalışmıyor oluşumdan dolayı pahalı bulduğum bazı yayınevleri mevcut. bir 600-700 sayfalık bir kitap 60-70 tl olabilir mi? gerçi çalışıyor olsam bile yine pahalılar. ve bazı şeylerde hep iyi olsun, azıcık kaliteli olsun hemen iki kullanıp atmayayım dediğim o kadr çok şey var ki. mesela bir spor ayakkabı. 20 tl ye de buluyorum, e işsiz olduğum için ister istemez bu paraya alıyorum. orta kalitede birşey almaya kalksan 40-45 tl den başlıyor spor ayakkabı fiyatları. spor ayakkabıda parasal olarak 80 lirayı geçirmedim hiç bir zaman fiyatını... pahalı ayakkabı kullansam ve hemen parçalansa içim parçalanır. ama bu zamana kadar kullandığım ayakkabılarda beni en az 1 yıl idare etmişlerdir.

0

şu an çok isteyipde alamadığım tek şey yeni bir telefon elimdeki telefon modeli lenovo s1 lite bataryası bozuk camı çatlak nasıl çalıştığını ben bile bilmiyorum eğer param olursa samsung galaxy j7 prime2 almayı düşünüyorum.

0

evet kullandığım telefon lg g3 eğer param olsaydı samsung galaksi s7 edge almak isterdim

0

şu an beğenip de almak istediğim pahalı bir şey yok olduğu zaman da para biriktirip öyle almayı tercih ederim, yani ya da eşim almak ister ben istemiyorum en iyisi para biriktirip almak.

0

merhaba çok isteyipte alamadığım bir sürü pahalı şey var iyi bir telefon iyi bir oyuncu bilgisayarı iyi bir oyun konsolu iyi bir kol saati iyi bir markadan ayakkabı iyi bir kamera şimdilik aklıma gelen bunlar

0

çok isteyip de alamadığım birçok şey var .şuan ki en acil ihtiyacım telefon . ama iyi bir telefon da nerden baksanız 3000 4000 tl.. e almışken o özelliği iyi olsun bu özelliği iyi olsun derken mıktar artıyor tabıkı..elektrik süpürgesinin taksiti bitmiş aslında ama hemen ardından da masrafa girmeye gerek yok. idare edebildiğimiz yere kadar devam..

1

en çok sevdiğim en çok sevdiğim ve alamadığım şeyler mesela bir bağ evi almak son model bir araba almak binmek en iyi telefonlardan bir tanesini kullanmak amerika'ya gitmek gezmek dolaşmak uçaklarda seyahat etmek uçaktan paraşütle atlamak atlarken de son model telefonla selfie çekmek arabayla şehir dışına çıkmak sonra denizde bir yat almak ve deniz turu yapmak �öyle bir istanbul boğazını falan yat lan dolaşırsın çok iyi olurdu yani anlayacağınız çok şey istiyorum ama ne yapayım para yok sonuçta para olmadığı için de bir şey yapamayız bu tür bu tür işler parayla dönüyor mesela param olsa ilk başta hacca giderdim hacdan geldikten sonra bir cami yapardım kendi hayrım ayrım için bir kur'an kursu açardın ondan sonra işte evde denizdir yattığı arabadır bahadır gibi şeyler almayı çok severim yani öyle hayalim hayalini kurmak yapmak çok isterdim saygılarımla

0

karavan yolculuğunu hep merak etmişimdir ve her zaman bir hayel olarak kalmıştır bende 3 4 arkadaş karavanla 1 haftalığına bir tur yapmak mola yerlerinde ateş yakmak mangal yapmak içmek dans etmek gibi aktiviteler eşliğinde bir gezi hep yamk istemişimir ki yapıcam da sadece hayal kalmıcak.

0

çok isteyipte pahalı olduğu için alamadığım şey karete kıyafetidir.

0

bir gömlek beğenmiştim , oduncu gömleği kış için de oldukça kalın . 80 tl olduğunu duyunca ; hop dedim bırak onu yerine .

0

audi marka güzel bir araba almak istiyorum. bütçem yetmez ama belki sorumaniden çokça kazanırsam alabilirim. :)

0

bir barınak alıp rahat rahat çekip çevirebilecek kadar param olsun çok isterdim.

0

çocukken hayvanlı sırt çantası ve bebek koltuğu istemiştim. biri geçte olsa oldu. diğerini de ben kızıma aldım.