0

türkiyemiz 2002 yılında dünya 3. oldu...

1

2012 yılında güney korede yapılan şampiyonada dünya üçüncüsü olduk. işhan mansız çekik gözleri ve havalı saç modeliyle gol atınca tüm koreli kızların sevgilisi olmuştu.

bir de milli takımımız aleyhine tezahüret yapılınca anonslar yapılmıştı tribünlerde. " türkler zim dostumuz, savaşta tanımızda olmuşlardı, onları üzecek tezahürat yapmayın." diye... çok duygulanmıştık ve unutulmadılar.

0

2002 güney kore ve japonya ortaklığında düzenlenen dünya kupası'nda şenol güneş ve talebeleri, bu turnuvada dünya üçüncüsü olarak göğsümüzü gururlandırdı.2000 yılında uefa kupası'nı kazandıktan sonra böyle de güzel bir başarı gelmesi, altyapıya verdiğimiz önemin değeri ortaya çıkmaktadır.yine türk futbolunda çığır açacak düzenlemelerle, ayağa kalkabileceğimize inanıyorum.buna çok ihtiyacı olan bir ülkeyiz, spor bize birbirimize bağlamakta da hep.

1

türkiye 2002 yılında dünya üçüncüsü oldu şenol güneş ekin şenol güneş ekiminde o zamanki oyuncuları rüştü yıldıray emre ümit davala fatih akyel bu tür oyuncular arif erdem hasan şaş hakan şükür bu tür oyuncular yer alıyordu ve o zaman brezilya çok iyi bir takımda brezilya yenmek çok zordu özellikle bir oyuncuları vardı ki o da ronaldo hiç ona baş edilmiyordu o zaman dünya birincisi brezilya ikincisi almanya üçüncüsü biz olmuştuk bizden sonra güney kore olmuştur