0

işsizlik sayısının her geçen zaman arttığı ve insanların çalışma imkanları bulamayarak geçimlerini güçlükle sağlayacağı hatta sağlayamayacağı bir yer olabilir.bu varsayımın tamamen gerçekleşeceğini zannetmiyorum.sonuçta her ne yapılırsa yapılsın insan gücüne ve zekasına muhtaş olunacak her daim yeni problemler ile karşılaşılırdı.

1

o zaman bizim insanlarımız nasıl para kazanacak ne yapacak bir uğraşı olmayacak etmeyecek nasıl kazanç sağlıyacağız saçma geliyor yani belki zor yapılabilecek bir iş için o robotlar kullanılabilir ek yardım niyetine ama bütün normal işçiler yerine robot kullanılması insanlar için zor olabilir kazanç açısından . insanlar birşey öğrenemiyecekler çalışma ortamı ne bilmeyecekler nasıl yaşamla mücadele etmeyi bilmeyecekler boş boş dolanıp ne yapacağını şaşıran saf bir millet olucaz üniversite belli olmayacak mezunlar ne yapacak zaten robot işçiler var diye okuma imkanı da bence azalır.garip geliyor bence robot işçiler olmaz düzen bozulur .

0

bir de bir çok insan kesinlikle işsiz kalacak çünki şimdi bile bir çok şeyi robotlar yapıyor ve türkiye öyle bir duruma gelecek diye şimdi insanların yaptığı bir çok işi robotlar yapıyor olacak böylelikle insanoğluna daha az ihtiyaç duyacaklar ve bir çok insan işsiz kalıp evini geçindirmek de daha çok zorlanacak bu durum gerçekten hiç iyi olmaz insan oğlunun yaptığı ile robotun yaptığı aynı mı diye sorarsanız farklı tabii ki de var ama çok başarılı oluyorlar bu durum bence hiç iyi olmaz

1

robotları da robotlar üretirse biraz garip olabilir bu durum

0

tahminlere göre sadece iyi ırklar kalacakmis dünyada. zeki olmayan ve fakir insanlar onlara ihtiyaç kalmadığı için azalarak biteceklermis.

0

zaten robot kullanılan araç şimdiki araçlarda robot kullanıyor yani robotlar insanlar için çok sıkıntılı olmaya başladı insanların işlerini ellerinden alacaklar her şeyi robota dönüşür s kötü olur yani devir zaten iyi