0

köpek görmek düşman kazanmaya delalet edildiği gibi kimi kaynakların düşmanlarınızın arkanızdan iş çevireceğini ve dikkatli olmanızı söyler.

0

genelde köpek görmek düşman derler .dedikodu derjer

0

rüyada köpek görmenin pek çok anlamı vardır.nasıl gördüğün önemlidir.köpek sürüsü görmek kişinin istediklerinin gerçekleşeceğine yorulur. eğer köpek saldırıyorsa etrfaında düşmanlarının olduğu anlamına gelir. eğer köpek ısırıyorsa ve kan varsa kişinin bir sıkıntıdan son anda kurtulacağı anlamına gelir.köpek havlıyorsa kişinin soğuk birisi olduğu anlamına gelir. köpek kovalıyorsa kişinin etrafında onu rahatsız eden biri olduğuna yorulur.rüyada dişi köpek görmek çevresinde dik başlı kötü bir kadın olduğuna yorulur. köpek besliyorsanız bir konuda yardım alacağına işarettir.köpeğe yemek vermek bolluk berekete yorulur.köpeğin evi pislemesi eşi tarafından aldatılacağına ,üzüleceğine yorulur.köpeğe tasma takmak ve dolaştırmak birinin yardıma ihtiyacı olduğunu gösterir.köpek havlaması kişinin bir sözden dolayı canının sıkılacağına yorulur.rüyada köpek öldürmek kişinin düşmanlarının yeneceğine yorulur. can çekişen köpek görmek kişinin bazı korkuları olduğuna ya da sıkıntı yaşayacağına yorulur.iş hayatında zorlukların olacağına ,rekabete yorulur.

0

rüyada köpek görmek benim bildiğim kadarıyla düşman mânâsına gelir öpekle savaşıp savaşı kazandı iseniz düşmanınıza galip geleceğiniz anlamına gelir köpek sizi parçaladı ya da saldırdiysa düşmanlarımız tarafından bize karşı olacak bir hamle anlamına gelmektedir.

0

farkındaysanız çok mutlu olduğunuz zamanlarda çok fazla rüya görmezsiniz.çünkü bilinçaltına kaydedilecek extrem bir durum "korku,mutsuzluk ve arzu " gibi durumlar yoktur.
ama birisi sizi üzdüğü zaman kafanızda birşeyler kurarsınız. sinirlendiğiniz zaman da aynı şekilde.

0

rüya görmek bilinçaltımızın yani aslında yamak isteyip de yapamadığımız yada çok korktuğumuz ve veya çeşitli sebeplerden dolayı aklımızın ucundan geçirdiğimiz çeşitli olayların beynimizin bir köşesinde kalması olayıyla uyku sırasında yani beynimizin frontal lobunun dinlenme evresine geçmesiyle rüya modunda bilinçaltımızın çeşitli ürünleri rüya olarak önümüze sunulur.

0

arkadaşım ne kadar rüya tabirlerine inanmasam da ve inanılmamasını tavsiye etsemde biraz araştırma yaptığımda rüyada köpek görmek "düşman kazanmak, bir konuda yardım alacağın, iş hayatında zarar göreceğin,tüm isteklerine yakın zamanda kavuşacağın" gibi saçma sapan hulafeler.
bu devirde kimse peygamber değil kardeşlerim herkes birtarafından uyduruyor. lütfen böyle şeylere inanmadan önce rüyagörmenin ne demek olduğunu araştırın.

0

valla rüyada köpek görmek bakış acısına ve hangi yönden baktığına göre değişiyor. dini yönden pek bilmiyorum ama. benim bildiğim köpek görmek düşman demek. rüyada köpek ısırırsa düşmanından zarar geleceğini, köpeğin kovalaması yakınındaki düşmanın harekete geçeceğini simgeliyor diye biliyorum.

0

bana göre rüyamda köpek görmek normal bir şeydir ama bazı batıl inançlara inanan insanlara göre rüyada rüyada köpek görmek şuna inanır sadakata çünkü köpek bir dost canlanır insanlarla oynamayı sever

0

valla rüyada köpek görmek ne anlama gelir bilmem ama köpeklik yapan bi arkadaşınızı görmek hiç iyi bi anlama gelmez yarın bi gn kesin bi işi düşecek hayırsızın belli rüyana kadar geldiyse ulan sabah kadar kaç milyon rüya görüyoruz zar zor bir ikisini hatırlıyoruz oda bu köpeğe denk geliyo iyi mi be

0

düşman derler halk arasında. köpeği öldürürsen düşmandan kurtulursun diye anlatılır

0

ruyada köpek görmek sevmedigin bir insan oldugunu sana düşman olduğunu ve dikkat etmen gerektigi anlamına gelir

0

rüyada köpek görmenin düşman anlamı taşıdığını biliyorum. tabi bu nasıl şekilde görüldüğününde önemi vardır.

0

köpekler sadık hayvan olduklarından rüyada görüldügü zaman da sadakat olarak yorumlanabilir.köpegin cinsiyetine göre de rüya tabiri degişkenlik gösterir.köpek saldırısına uğramak ise hayatımızdaki düşmanlara yorulmalıdır.

0

googleda rüya tabirlerinde bir çok açıklaması var oraya bakabilirsin

0

gördüğün ruyana bağlı tabikide sadiklardir sahiplenmeyi severler,

0

nasıl gördüğüne bağlı birçok çeşit yorum yapılabilinir eğer köpekler çoksa ve sürü halindeyse yakında istediğin bir şeyin olacağını göre yorumluyorum
eğer köpek saldırıyorsa hayatında seni aşağı çekmeye çalışan bir kişi veya kişiler olduğuna doğru yorumluyorum
köpek besliyorsanız yakın bir dostunuzdan yardım alıcak ve sevineceksiniz
yavru köpek gördüysen bi çoçuka işarettir umarım yardımcı olmuştur

0

rüyada köpek görmek genellikle düşmana yorulur kendimize dikkat etmemizi söyler aslında

0

en sadık hayvan olarak görülen köpeğin rüyada görülmesi de sadakattir.

0

rüyada en cok görülen seylerden biri köpektir rüyada görülen köpek birçok anlama gelir en sadık hayvan olarak görülen köpeğin rüyadaki manası da sadakattir rüua tabirleri konusunda ihtisas yapan caferi sadık r.a rüyada görülen köpegi 4 şekilde tabir etmiştir
-alçak düşman
-tamahkar zengin
-işleri ve amelleri çirkin alim
-gammaz ve cahil adam
rüyada görülen köpeğin cinsiyeti köpekle girilen mücadele kimin galip geldiği vs durumlarda rüyanın yorumu değişir mesela rüyada kız köpek görmek başa bela acacak olan kötü karakterli kadına işaret eder erkek köpeği kovalayan kız köpek ise kötü huylu bir kadın tarafından kötülenmeye işarettir rüyada ölü köpek görmek ise geçirilecek rahatsızlıgıa zor bir işe kalkışmaya ve can sıkıcı bir duruma işaret eder rüyada köpek öldürdüğünü gören bir kişi düşman üzerine galib gelicek demektir