0

rüyada köpek görmek çok şeye yorumlanır . ama rüyada köpek görmek yanınızda bir dost olduğunu gösterir.

0

köpek insana dost bir canlı olduğundan hayatımdaki bir insanın da sana sadakatle davranacağı ve bir yol gösterecek anlamına gelir ancak köpek rüyanda sana saldırdı ise rüya farklı şekilde yorumlanır ve dost görünen bir düşmanın olduğuna delalet eder bu bakımdan köpek görmekten çok köpeği nasıl gördüğünde önem taşımaktadır

0

rüyanın bozulduğuna işarettir. rüyada köpek görmek

0

köpeğin anlamı dost demektir en azından falda öyle rüyada da öyle oldugunu dusunuyorum

0

rüyada köpek görmek sadık bi hayvan olduğu için sadakat olarak yorumlanır ama görülen köpeği 4 farklı şekilde tabir etmişler.

rüyada dişi köpek görmek:başa bela açaabilicek bir kötü karakterli kadını işaret ediyorumuş.erkek köpeği kovalayan dişi köpek ise kötü huylu bir kadın tarafından kötülüğe uğrammak anlamına geliyormuş.

rüyada ölü köpek görmek: geçirilecek rahatsızlığı,zor bir işi,can sıkıcı bir durumu işaret ediyormuş,rüyada köpek öldürmek düşman üzerinde galip gelmek anlamında yorumlanıyormuş.

rüyada köpeklerin saldırısına uğramak ama zarar görmemek ,zararsız bir kimseyi yani zararsız bir düşmanı işaret ediyor.saldırıya uğranılan köpein alt edilmesi de aileden biriyle tartışmaya girmek anlamına geliyor.köpeğin salyasının akması ve rüya sahibinin üzerine bulaşması,düşmanın kötü laflarına işaret eder.

rüyada bir köpeklerin birbirine saldırdığını görmek: düşmanından kurtulmak için başka bir düşmanı üzerine yollamak demektir.

rüyada köpek tarafından ısırılmak:haset eden arkadaş ve rekabet içine girilecek iş arkadaşına işaret eder.köpek ısırması rekabette olunan iş arkadaşından bir zarara uğramak şeklinde yorumlanır.yakın ya da uzak bir düşman tarafından zarara uğratılmak anlamına da tabir edilir.

rüyada havlayan köpek görmek: düşmanlardan işitilecek olan can sıkıcı kötü sözdür.

rüyada konuşan köpek görmek: rüya sahibinin etrafından birşeyler gizlediği anlamını taşıyor.

0

rüyada köpek görülmesi genellikle sadık bir arkadaşlıkta bir onur bir kimsenin rüyasında bir köpeğin kendisine sarıldığını fakat ısırmadığını görmesin o kimsenin düşmanlarının kendisine diş bildikleri fakat zarar vermeyeceklerini de yorumlanmaktadır rüyada köpek farklı şekillerde görülebilmektedir rüyanızda bir köpek tarafından sıkıldığınızı dedim senlerinizin parçalandığını görmeniz işinizde size rakip olan kişiler tarafından sıkıştırılarak zarara uğratılacağımıza işaret etmektedir yeni farklı bir tabir değilse bir kimsenin rüyasında bir köpeğin yanına gelerek ellerini yaladığını eksik bir sesle havladığını görmesi kendisini alt etmek isteyen rakiplerinin yola geldiklerini ve onunla anlaşmak istediklerini delalet eder yani o kimseyle sohbet edecekleri anlamına gelmektedir kişinin rüyasında yolda giderken birkaç beyin saldırısına uğradığını bunlarla mücadele ederek hepsini diyorum size şimdi o kimsenin evinde ev halkı tarafından kötü karşılayacağını fakat onlar söylediği sözlerle sinirlendi çiçeğini delal etmektedir buna benzer daha bir çok tabir bulunmaktadır

0

rüyada köpeği nasıl gördüğümüz de önemli. yaşlılar hayra yormuyor
rüyada köpek görmeyi.

0

bana kalırsa hiç bir anlama gelmez onlar bilinçaltının yansımaları

0

rüyada köper görmeni bir sürü anlamı vardır.çünkü rüyada köpeği nasıl gördüğünün detayları önemlidir.

0

rüyada köpek görmek nasıl görüldüğüne bağlı olmakla birlikte pek hayırlı bir rüya çeşidi olduğunu sanmıyorum. rüyalarda hayvanlar genellikle gerçek hayattaki birileriyle eşleştirilir. hayvan figürleri insanların normal hayatlarında tanıdığı kişilerin bilinçaltlarındaki şeklidir. bilinçli olarak insanlar bu kişileri iyi analiz edemezler fakat bu tip rüyalar, [ rüya tabirleri genelde karşılaşılan insan bilinçaltlarının neye nasıl görüntü verdiğini, neyi nasıl algıladığını bir nevi istatiksel olarak ele alıp bu simgelerden toplu çıkarımlar yapan yorumlardır fakat yine de rüyanın yorumu kişiden kişiye değişir yani kişiye özeldir ] kişileri uyarıcı mahiyettedir.

buna göre rüyada köpek görmeyi cafer-i sadık [ ra ] dört şekilde tarif etmiştir :

alçak düşman, tamahkar zengin, işleri amaçları çirkin alim, gammaz ve cahil adam

yine de siz her rüyayı hayra yorun

0

ruyada kopek gormenin kotu bir hasim gozu tok bir erkek guzel olmaya bir hizmetci bigisiz bir erkek şeklinde dort farkli anlama isaret ettigini ifade etmistir

0

rüyada görülen köpeğin ne yaptığına göre değişir. mesela dişi köpek görmenin kötü bir kadına delalet ettiği söylenir.

0

rüyamda hiç köpek görmedim ama mutlaka bir astroloji ile alakası olabildiğini düşünüyorum çünkü ciddi de olabilir alaycı bir cevabıda olabilir bu konunun en iyisi bir falcıya sorulması kanaatindeyim

0

rüya tabirlerinini böyle belli bir anlamı yoktur. sizin bilinçaltınıza veya karakterinize göre deiişir.

0

rüyada köpek görmek genelde hayra yorumlanır, istediğin şeyin gerçekleşeceğine delalettir.

0

rüyada köpek görmenin bir çok anlamı vardır aslında nesil görmeye bağlı çok mu köpek vardı neyle cebellesiyoruz nasıl gördüğümüz önemlidir.rüyada köpek görmek köpek en sadık hayvan olarak gorulen köpeğin ruyadaki mamasında sadakattir. rüya tabirleri konusunda ihtiras yapan cafer_i sadık (r.a) rüyada görülen köpeği 4 şekilde tabir etmiştir.; alçak düşman ,tamahkar zengin işleri ve amelleri çirkin alim , gammaz ve çağıl adam, rüyada köpeğin cinsiyeti, köpekle görülen mücadelede kimin galip geldiği vb..durumlarda rüyanın yorumu değişir. işte, farklı şekillerde görülen köpeğin rüya tabiri . rüyada dışı köpek görmek; başa bela açacak olan kotu karakterli kadına işaret eder. erkek köpeği kovalayan dışı köpek ,kötü huylu bir kadın tarafından kötülüğe uğramak anlamına gelir. rüyada iki köpek görmek geçirilecek rahatsızlığa, zor bir ise kalkışmaya ve van sıkıcı bir duruma işaret eder.rüyada köpek öldürdüğünü görmek , düşma üzerinde galip gelmek anlamında yorumlanır . benim bilgim bu şekilde.

0

baba figürü ile eşleştirildiği de olabiliyor köpeğin bazı bilinçaltının işlediği rüyalarda.

0

cok istedigin biseyin gerceklesecigine fln denir. ruya tabirinin geneli hayatta oluyor.

0

köpeğin görülme şekline göre değişebilir. örneğin size saldıran bir köpek düşman anlamına gelmektedir

0

rüyada köpek görmek hep hayra yorumlanır