0

hayattaki en büyük korkum sevdiğim insanı kaybetmektir. tam bu hayatta beni gerçekten mutlu eden, güldüren insanı buldum derken kaybedemem onu.

0

şu hayatta en çok korktuğum hayvan yılan. yani bana ürpertici geliyor. bide sevdiğim insanı kaybetmek istemiyorum en büyük korkumda bu.

0

hayatta en büyük korkum kesinlikle ve kesinlikle,öldüğümde kimse tarafından hatırlanmamak.
çünkü asıl ölüm,bedeninin toprağa gömülmesi değil.
asıl ölüm unutulmaktır.asıl ölüm,kimse tarafından hatırlanmamaktır.
sizi iyi veya kötü nasıl hatırladıklarının bir önemi yok.önemli olan,sizi o kişinin unutmamış bir şekilde aklında yer etmiş olmasıdır.sizin mezarınıza gelip,size dua okuyacak yıllar geçsede sizi hasretle anacak insanlar bırakmalıyız ardımızda,eğer ki bırakaamaazsak...işte o zaman gerçekten öldük demektir

1

hayattaki en büyük korkum en sevdiğim insanların hayatımdan gitmesidir yani ölmeleridir.

1

bakıma muhtaç hale düşmek sanırım benim için

2

yakınları kaybetmek maddi durum yetersizliği sağlık kaybetmek

1

en büyük korkum sanırım yanlış anlaşılmak,kendimi doğru ifade edememek.

1

başaramama ihtimali... çok yüksek bir hedefim var. bu doğrultuda ilerliyorum. şayet başaramazsam diye düşünüp, çok korkuyorum.

1

annemin benden önce ölme ihtimali, beni şu gamsız hayatta en çok korkutan olay.aklım almıyor bu kadar korkunç bir felaketi, düşünce mekanizmalarım arızalanıyor.ona kıyamam o benim herşeyim, canım kanım meleğim birtanem.bu yaşlara ne zorluklarla getirdiğini biliyorum, hayatla verdiği mücadelede kendisini çok yıprattı ve hep kendisini ikinci plana attı.vefası sonsuza kadar sürdü, hiçbir karşılık beklemeden sevdi saydı bağrına bastı.şu devirde bunları yapacak insan yok denecek kadar az, hiçbir şeyden korkmuyorum bundan korktuğum kadar.insanın elinden yaşama sevincini alırsanız,, ölüden hiç bir farkı da kalmaz.annemin bana duyduğu aşk beni yüceltirken, benim onun için bişeyler verememek üzücü bir durum ama dualarımda en çok annemi yaşatıyorum.

1

sanırım yanlış anlaşılmak olabilir açıkladıkça kendini daha da yanlış anlaşılıyorsun kötü bir durum

1

şu hayattaki en büyük korkum yanlızlık. yalnızlıktan kastettiğim tek başıma kalmam değil, beni anlayan düşünen kimselerin kalmaması. bu korkumla hiçbir zaman yüzleşmek istemiyorum istemeyeceğimde.

2

hayattaki en büyük korkum evlatlarımın tabiri caizse ayağına taş değmesi.. onların sağlığı ve huzuru, morallerinin güzel olması benim bu hayattaki en büyük mutluluğumdur. onlara birşey olmasın derim hep ne olacaksa bana olsun..

1

şu hayatta ençok yanlız ölmekten cenazemin kalabalık olmamasından korkardım ve hep düğünüm kalabalık olamasada cenazem kalabalık olsun istemişimdir. gerçekten de düğünüm hiç kalabalık değildi. kimsecikler gelmedi düğünüme. duam kabul mu oldu ne? cenazemde herkesler gelsin gerçekten ağlayanı güleni üzülen üzülmeyeni seveni sevmeyeni göreyim geç olsada göreyim.

1

kaybetme korkusu eşimi çocuklarımı sevdiklerimi kaybetme korkusu.

1

zaten babam yok annem hem babam hem annem hem arkadaşım kısaca benim herşeyim diyebilirim hayattaki en büyük korkum onu kaybetmek olur rabbim kimseye göstermesin ya zor gerçekten çok zor nasıl dayanırım nasıl kaldırırım bilmiyorum gerçekten annemi kaybetmek benim hayatımı alt üst eder ya en büyük korkum budur allah kimseye bu acıyı göstermesin ölüm gerçekten zor

2

oğlumu kaybetmek yada ona bir zarar gelmesi en büyük korkum.

1

hayattaki en büyük korkum sevdiklerimi kaybetmek yani annemi babamı evladımı kardeşlerimi eşimi ben bunların benden önce ölmesini istemiyorum onlar benim dünyam hayata tutulacak tek sevenim onlar benim herseyim allah kimseye anne,baba,evlat,kardeş acısı yasatmasin rabbim onlardan önce benim canımı alsın tek dileğim bu onlara bisy olmasın kurban olduğum rabbim bu acıyı bana yasatmasin ben yikilirim dünyam diye hiç bir şeyim kalmaz ben hiç yakinimi kaybetmedim bı arkadsim öldü kardesm gibi görürdüm ben o öldü hala ağlayan biriyim yani benm aileme evladıma birşey olmasın ilk bana olsun gerçekten çok zor hayattan tek korktuğum şey bu başkada hiç bir korkum yok

1

bu hayattaki en nüyük korkum yakınlarıma bir şey olacağındüşüncesidir. ayrıca yükseklik korkusu da vardır.

1

ben açık ve net söylüyorum hayatta en korktuğum şey yani ölüm yani ölüm değil de allah kimsenin başına vermesin benden önce çocuklarımın ölmesini istemiyorum yani yine de allah'ın elinde olan bir şey ben bir şey demek istemiyorum ama çocuklarım benden önce ölürse çok korkuyorum yani o acıya dayanamam gibi geliyor bana çocuklarım öleceğine ben ölürüm o korkum var ama yani ölmek de sonuçta bizim elimizde değil allah'ın elinde olan bir şey sonuçta biz clup yani allah neyi nasip görürse onu yapar ama işte korkuyorum yani benden önce çocuklarım ölür diye yine de allah'ın elinde olan bir şey psikoloji yarın hiç elimizden bir şey gelmez allah başıma öyle bir şey vermesin